4 C
Пловдив
сряда, февруари 21, 2024

Кметът на Варна: Проблемът с Пловдивския панаир е на Пловдив

Проблемът с Пловдивския панаир е пловдивски. Това заяви днес на нарочен брифинг кметът на Варна Иван Портних. Той поясни, че целият казус с панаира идва от Костово време. Тогава той е бил приватизиран, а тогава зам.-министър е била сегашната лидерка на БСП – Корнелия Нинова.

След това Гуцанов, който в момента е нейн заместник в партията, а тогава е бил в Общинския съвет на Варна, е проспал вдигането на акциите на Търговски дом – Дупката в морския град, стана ясно още от думите на Портних. През 2017 г. получаваме акциите за Дупката.

„Единственото ни желание е било да си оправим тази язва на Варна. Никой не направи нищо за това. Но преди избори тази тема се вади винаги“, обясни още Портних. Той допълни, че Община Варна не е дала и стотинка за Дупката. „Всичко от наша страна е изрядно“, стана още ясно от думите на кмета на Варна.

Кметът коментира темата заради сигнала на депутата Стела Николова до Прокуратурата.

„Над 120 проверки са ми правили“, обобщи в заключение Иван Портних.

Related Articles

Сливен: Приключи ремонтът на три знакови къщи-музеи

Приключиха ремонтните дейности в трите знакови къщи-музеи на Сливен по интегрирания проект за развитие на туризма и подобряване на културната и историческа инфраструктура в...

МРРБ стартира процедура за присъждане на Евро етикет за иновации и добро управление в общините

МРРБ стартира Седма процедура за присъждане на Европейски етикет за иновации и добро управление на местно ниво на български общини за периода 2024-2026 година....
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ