15 C
Пловдив
неделя, май 19, 2024

Кампанията „Едно цвете за „Връбница”, едно цвете за вкъщи” продължава

Продължава озеленителната инициатива „Едно цвете за „Връбница”, едно цвете за вкъщи”, съобщават от районната администрация. С пролетни растения бяха разкрасени терени в ж.к. „Връбница“ 1 – 74 СУ „Гоце Делчев” при бл. 517.

В кампанията се включиха деца и възрастни жители на района, според които подобни акции не само правят пространствата около домовете по-красиви, но и сплотяват хората. Кампанията продължи в с. Мрамор и кв. „Волуяк“, където също бяха оформени цветни пана.

Следващата стъпка от проекта „Всичко зависи от нас“ е стенопис, популяризиращ запазването на биоразнообразието у нас. Инициативата е свързана, както с името на един от най-светлите християнски празници, така и с темата за събуждане на природата и нейното опазване.

На 9 април, от 11.00 часа, в близост до метростанция „Бели Дунав“ ще се обнови поредния терен, а Джаз формация „София“ ще изнесат концерт, по повод откриването на ново арт пространство.

Related Articles

Общински паркинг с търговска зона изграждат в Асеновград

Kметът на Асеновград д-р Христо Грудев даде началото на дългоочаквания ремонт в бившия Търговски център в града. Предвижда се подплощадното ниво да бъде разделено...

Качествената работа, сроковете и прозрачността в обществените поръчки обсъдиха кметът на София и КСБ

Кметът на София Васил Терзиев и представители на Камарата на строителите в България проведоха работна среща в края на изминалата седмица. На нея столичният...

Русе ще има нов парк

- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ