23 C
Пловдив
събота, юни 15, 2024

Информационен ден на БААИК за програмата за енергийна ефективност

Българската асоциация на архитектите и инженерите консултанти (БААИК) организира информационен ден, посветен на предстоящите проекти в сферата на енергийната ефективност и транспортната инфраструктура. Събитието ще се проведе на 17 ноември (четвъртък) от 9.45 до 14.00 часа в „Проджект Лаб“ при следната програма:

9.45 – 10.00 Регистрация на участниците.

10.00 – 12.00 Насоките и механизмите за кандидатстване за предоставяне на средства чрез подбор на предложения за изпълнение на инвестиция по процедура „Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на жилищния сграден фонд – eтап I” в това число и критериите към участниците и референтните стойности. Презентация и дискусия.

Лектор: представител на Министерството на регионалното развитие и благоустройството.

12.00 – 12.30 Кафе – пауза.

12.30 – 14.00 Програма „Транспортна свързаност 2021 – 2027“, включени проекти, срокове, критерии и механизъм при обявяване на съответните инвестиционни проекти. Презентация и дискусия.

Лектори: инж. Ивета Колева и Ангелина Виденова – Дирекция „Координация на програми и проекти“ в Министерството на транспорта и съобщенията.

Участието е безплатно, но е необходима предварителна регистрация до 15 ноември на bacea.bg@gmail.com или bacea@techno-link.com.

Related Articles

Изграждат нов пешеходен мост над р.Струма в Перник

Започна строителството на новия пешеходен мост над река Струма на ул. "Св. св. Кирил и Методий" при кварталите „Димова махала“ и „Хумни дол“. В...

Обновената антична вила „Армира“ отваря врати за посетители

Дворецът е паметник на културата с национално значение След обновяване по европейски проект, античната вила „Армира“ край Ивайловград, ще отвори врати отново за посетители след...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ