4 C
Пловдив
вторник, ноември 28, 2023

Изграждат площадка за скейтборд в Плевен

В Плевен започва изграждането на скейтборд площадка. Специалните съоръжения ще бъдат разположени на площ от 640 квадратни метра.

Фирмата, спечелила обществената поръчка на Общината – „Джерамис Интернешъл“ ЕООД – София, вече започна работа. Първо е предвидено почистване на терена в района на чешмата „Балаклия“, където ще е разположена площадката. Ще се изградят и подземните комуникации.

След полагане на специалните настилки тук ще бъде изградена стоманобетонна конструкция за ролкови екшън спортове за начинаещи и напреднали. Ще бъдат монтирани осветителни тела, пейки, указателни табели. Районът ще се озеленени допълнително. Предвижда се и осигуряването на достъпна среда.

Related Articles

Община Търговище поема управлението на Мисионис

Община Търговище ще иска разрешение от Министерството на културата за поемане на управлението на късноантичния и средновековен град Мисионис за срок от 10 години,...

Дигитализирането на 100-те туристически обекта с първо отличие

Проектът за дигитализирането на 100-те национални туристически обектаl беше отличен за приноса си в развитието на интелигентния туризъм в страната. Само три месеца след...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ