22 C
Пловдив
вторник, април 16, 2024

Изграждат площадка за скейтборд в Плевен

В Плевен започва изграждането на скейтборд площадка. Специалните съоръжения ще бъдат разположени на площ от 640 квадратни метра.

Фирмата, спечелила обществената поръчка на Общината – „Джерамис Интернешъл“ ЕООД – София, вече започна работа. Първо е предвидено почистване на терена в района на чешмата „Балаклия“, където ще е разположена площадката. Ще се изградят и подземните комуникации.

След полагане на специалните настилки тук ще бъде изградена стоманобетонна конструкция за ролкови екшън спортове за начинаещи и напреднали. Ще бъдат монтирани осветителни тела, пейки, указателни табели. Районът ще се озеленени допълнително. Предвижда се и осигуряването на достъпна среда.

Related Articles

Нова наредба в Казанлък определя облика на градските пространства

Обществено обсъждане на новата Наредба за специфични изисквания към облика на градските пространства, сградите и архитектурните ансамбли на територията на община Казанлък се състоя...

Археологически комплекс „Долината на тракийските царе“ посреща туристи

Представя по иновативен начин тракийската култура и изкуство Археологическият комплекс „Долината на тракийските царе“ се намира в град Шипка, а в непосредствена близост до него...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ