26 C
Пловдив
вторник, юни 18, 2024

За месец: Летището в Бургас затваря за ремонт

Летището в Бургас ще бъде временно затворено за около месец заради ремонтни дейности, съобщиха от дружеството концесионер на съоръжението. Всички полети ще бъдат спрени до 30 март, като след това аеропортът ще възстанови дейността си.

„Временното затваряне на летището е поради извършване на дейностите по поддръжка, свързани с подобряване на безопасността на настилката на пистата и осветителната система преди началото на активния летен сезон през тази година“, съобщават от дружеството.

ДЕСТИНАЦИИ

От 31 март авиокомпания „Райънеър“ подновява полетите си от и до Бургас, като през април ще изпълняват полети от Краков (Полша), Виена (Австрия) и Лондон Лутън (Великобритания).

От май месец се подновяват полетите от Каунас (Литва) и Варшава Модлин (Полша).

От началото на юни пътниците отново ще могат да летят до Дъблин (Ирландия), Будапеща (Унгария), Братислава (Словакия), Гданск и Познан (Полша).

Авиокомпания „Уиз Еър“ планира да изпълни 7 маршрута от втората половина на юни 2024 г. до Виена (Австрия), Катовице, Гданск, Люблин, Варшава (Полша), Будапеща и Дебрецен (Унгария). През цялата година ще продължи да се изпълнява маршрута до Лондон Лутън (Великобритания).

Related Articles

Започва ремонт на 140 спирки на градския транспорт във Варна

Община Варна започва обновяване на 140 спирки на градския транспорт. Дейностите включват почистване, измиване и отстраняване на счупени покрития на спиркозаслоните, информират от администрацията...

САБ обяви конкурс за проектиране на комплекс със смесено предназначение в Бургас

Съюзът на архитектите в България търси реализация на своя дългогодишен актив – имот в Промишлена зона „Север“ на Бургас, с площ от 8 156...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ