5 C
Пловдив
вторник, февруари 27, 2024

За месец: Летището в Бургас затваря за ремонт

Летището в Бургас ще бъде временно затворено за около месец заради ремонтни дейности, съобщиха от дружеството концесионер на съоръжението. Всички полети ще бъдат спрени до 30 март, като след това аеропортът ще възстанови дейността си.

„Временното затваряне на летището е поради извършване на дейностите по поддръжка, свързани с подобряване на безопасността на настилката на пистата и осветителната система преди началото на активния летен сезон през тази година“, съобщават от дружеството.

ДЕСТИНАЦИИ

От 31 март авиокомпания „Райънеър“ подновява полетите си от и до Бургас, като през април ще изпълняват полети от Краков (Полша), Виена (Австрия) и Лондон Лутън (Великобритания).

От май месец се подновяват полетите от Каунас (Литва) и Варшава Модлин (Полша).

От началото на юни пътниците отново ще могат да летят до Дъблин (Ирландия), Будапеща (Унгария), Братислава (Словакия), Гданск и Познан (Полша).

Авиокомпания „Уиз Еър“ планира да изпълни 7 маршрута от втората половина на юни 2024 г. до Виена (Австрия), Катовице, Гданск, Люблин, Варшава (Полша), Будапеща и Дебрецен (Унгария). През цялата година ще продължи да се изпълнява маршрута до Лондон Лутън (Великобритания).

Related Articles

Предложение: Безплатно саниране за всички блокове от резервния списък

Депутати искат правителството да осигури санирането на близо 2200 сгради от резервния списък, за които не стигнаха средства за обновяване по Националния план за...

Представят възможностите за участие в Програмата за трансгранично сътрудничество Гърция – България

Възможностите за кандидатстване с проекти по Програмата за трансгранично сътрудничество INTERREG VI-A „Гърция – България 2021 – 2027 г.“ ще бъдат представени на информационен...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ