2 C
Пловдив
сряда, февруари 28, 2024

Започва ремонт на 2 язовира край Царево

Започна изпълнението на част от проектите за възстановяването на обектите на територията на община Царево, засегнати от голямото наводнение през септември миналата година, съобщиха от Общината на Facebook страницата си.

От администрацията посочват, че са стартирали ремонтни дейности по договора за възстановяване на язовир „Хаджи Яне“ и по проектиране и почистване на по-големия „Потурнашки“. След наводнението бяха разрушени стените и на двата язовира.

В края на миналата година Министерството на регионалното развитие и благоустройството отпусна средства за Община Царево за справяне с последствията, като в сумата са предвидени и средства за рехабилитация на пътя село Лозенец – Царево.

Related Articles

Обсъждат концепцията за интегрирано териториално развитие на Лом, Димово и Оряхово

На 23 февруари в Лом ще се проведе обществено обсъждане на концепцията за интегрирано териториално развитие на Лом, Димово и Оряхово. Срещата се организира...

Болница за източно лечение ще строят в Сапарева баня

Проектирането е възложено на Amfion Architecture Studio Здравен болничен център за корейска медицина се планира да бъде изграден в община Сапарева баня, информират от администрацията....
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ