13 C
Пловдив
петък, април 19, 2024

До 30 юни: Ограничават движението на тунел „Витиня“ в тръбата за Варна

От 26 до 30 юни през нощта ще се ограничава движението в тръбата за Варна на тунел „Витиня“ на АМ „Хемус“. За да не се затруднява пътуването през деня, през нощта ще се ремонтира пожаро-известителната система на съоръжението, съобщават от Агенция „Пътна инфраструктура“.

При извършване на ремонтните дейности от 21 ч. до 6 ч. трафикът в посока Варна ще се пренасочва от 30-ти км на АМ „Хемус“ при пътна връзка „Витинска река“ по път I-1 София – Ботевград и при 47-ми км – пътен възел „Ботевград“, автомобилите ще продължават движението по автомагистралата.

Ограничаването на трафика ще е в четири поредни нощи:

от 21 ч. на 26 юни /понеделник/ до 6 ч. на 27 юни /вторник/;

от 21 ч. на 27 юни /вторник/ до 6 ч. на 28 юни /сряда/;

от 21 ч. на 28 юни /сряда/ до 6 ч. на 29 юни /четвъртък/;

от 21 ч. на 29 юни /четвъртък/ до 6 ч. на 30 юни /петък/.

Агенция „Пътна инфраструктура“ се извинява на шофьорите за причиненото неудобство, но ремонтно-възстановителните работи са наложителни, за да се осигури безопасното пътуване по автомагистралата. Апелът към водачите е да карат внимателно, със съобразена скорост, да спазват стриктно пътната сигнализация и да не предприемат рискови изпреварвания, с които да застрашат безопасността и живота на всички пътуващи.

Related Articles

Първата градска градина в България, създадена 1878 г. в Пловдив, грейва след основен ремонт

От 19 до 21 април ще бъдат празниците за официалното откриване на обновения парк Церемонията по откриването на обновения парк в Пловдив, който е Първата...

В Добрич стартира конкурс за проект на междублокови пространства

„Заедно можем“ е мотото на конкурса на община Добрич за проект на муждублоково пространство. Администрацията предлага на гражданите да кандидатстват със свой проект за...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ