21 C
Пловдив
неделя, октомври 1, 2023

До 30 юни: Ограничават движението на тунел „Витиня“ в тръбата за Варна

От 26 до 30 юни през нощта ще се ограничава движението в тръбата за Варна на тунел „Витиня“ на АМ „Хемус“. За да не се затруднява пътуването през деня, през нощта ще се ремонтира пожаро-известителната система на съоръжението, съобщават от Агенция „Пътна инфраструктура“.

При извършване на ремонтните дейности от 21 ч. до 6 ч. трафикът в посока Варна ще се пренасочва от 30-ти км на АМ „Хемус“ при пътна връзка „Витинска река“ по път I-1 София – Ботевград и при 47-ми км – пътен възел „Ботевград“, автомобилите ще продължават движението по автомагистралата.

Ограничаването на трафика ще е в четири поредни нощи:

от 21 ч. на 26 юни /понеделник/ до 6 ч. на 27 юни /вторник/;

от 21 ч. на 27 юни /вторник/ до 6 ч. на 28 юни /сряда/;

от 21 ч. на 28 юни /сряда/ до 6 ч. на 29 юни /четвъртък/;

от 21 ч. на 29 юни /четвъртък/ до 6 ч. на 30 юни /петък/.

Агенция „Пътна инфраструктура“ се извинява на шофьорите за причиненото неудобство, но ремонтно-възстановителните работи са наложителни, за да се осигури безопасното пътуване по автомагистралата. Апелът към водачите е да карат внимателно, със съобразена скорост, да спазват стриктно пътната сигнализация и да не предприемат рискови изпреварвания, с които да застрашат безопасността и живота на всички пътуващи.

Related Articles

Новите програми за сградно обновяване започват с 9 млн. лв. за БАН

Българската академия на науките ще получи първите над 9 млн. лв. за повишаване на енергийната ефективност на три научни комплекса в София по новите...

Пилотно: Велико Търново стартира проект за всеобхватно управление на битовите отпадъци

Град Дебелец ще е първият в България с новата система Пилотен проект за цялостно и всеобхватно управление на битовите отпадъци стартира Община Велико Търново заедно...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ