30 C
Пловдив
четвъртък, юли 18, 2024

До 1 юни се подават оферти за строителен надзор на изграждането на нов мост в Горна Кремена

Агенция „Пътна инфраструктура“ стартира обществена поръчка за строителен надзор при изграждането на нов мост при 7-ми км на път III-103 в с. Горна Кремена на територията на област Враца. Третокласният път е пряка връзка между областите Ловеч и Враца.

Кандидатите могат да подават оферти до 1 юни т. г. Индикативната стойност на обществената поръчка е 35 хил. лв. без ДДС.

Срокът за упражняване на строителен надзор по време на строителството е 75 календарни дни, който започва от датата на съставяне и подписване на протокол за откриване на строителна площадка.

Съществуващият мост е зидано сводово съоръжение с устои от каменна зидария, а връхната му конструкция е с множество пукнатини и разрушения по зидания свод. Планирано е разрушаване на съществуващото съоръжение и изграждането на ново.

В момента се провежда и обществена поръчка за избор на изпълнител за изработването на технически проект и строителството на новия мост. На 25 април бяха отворени подадените 3 оферти.

Related Articles

Кампания във Франция „Шофирай като жена!“

Това лято пътният трафик във Франция минава под мотото „Шофирай като жена!“. Кампанията за пътна безопасност набира скорост през юли и е активна особено...

Копенхаген е сред най-устойчивите градове в света

Копенхаген - със своите иновативни практики и амбициозни цели, градът се превърна в глобален модел за устойчиво развитие и действия в областта на климата. Зелена...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ