7 C
Пловдив
понеделник, март 4, 2024

До 1 юни се подават оферти за строителен надзор на изграждането на нов мост в Горна Кремена

Агенция „Пътна инфраструктура“ стартира обществена поръчка за строителен надзор при изграждането на нов мост при 7-ми км на път III-103 в с. Горна Кремена на територията на област Враца. Третокласният път е пряка връзка между областите Ловеч и Враца.

Кандидатите могат да подават оферти до 1 юни т. г. Индикативната стойност на обществената поръчка е 35 хил. лв. без ДДС.

Срокът за упражняване на строителен надзор по време на строителството е 75 календарни дни, който започва от датата на съставяне и подписване на протокол за откриване на строителна площадка.

Съществуващият мост е зидано сводово съоръжение с устои от каменна зидария, а връхната му конструкция е с множество пукнатини и разрушения по зидания свод. Планирано е разрушаване на съществуващото съоръжение и изграждането на ново.

В момента се провежда и обществена поръчка за избор на изпълнител за изработването на технически проект и строителството на новия мост. На 25 април бяха отворени подадените 3 оферти.

Related Articles

Временна организация на движението за 3 март

Във връзка с провеждането на тържествата за 3 март на връх Шипка се въвежда временна организация на движение по пътя Габрово – връх Шипка...

Започва спешна рехабилитация на улиците във Варна

По нареждане на кмета започва спешна рехабилитация на пътната мрежа във Варна. От дирекция „Инженерна инфраструктура и благоустрояване“ информират, че до един месец договорите...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ