24 C
Пловдив
понеделник, юли 22, 2024

Галерия стартира проект „Изкуство у дома“

Галерия Little Bird Place стартира нова инициатива – ART@HOME / Изкуство у дома.

Всеки ценител на съвременното изкуство може да влезе в сайта на галерията, да избере картина и екипът ще я достави до желания адрес. В рамките на три дни домакинът може да усети истинското присъствие на картината в домашна или офисна атмосфера и да я избере за подарък.

Транспортът и престоят у дома са реверанс от галерията към ценителите, които след този тридневен период могат да закупят картината или да я върнат на галерията, без никакви предварителни финансови ангажименти и обвързвания.

„Идеята е провокирана от факта, че много ценители на изкуството не могат веднага да преценят дали една картина е „тяхната“, дали е подходяща за дома или офиса им. Сега ще имат възможност да усетят по един по-близък и уютен начин изкуството, да го споделят и обсъдят с близки и приятели“ – споделят от галерията пред highviewart. Така картините ще излязат от залите на галерията и ще имат нов живот в домовете и офисите на хората.

 

Related Articles

Обновяват сградата на на ОУ „Антон Страшимиров“ в Бургас

В летните месеци, когато учениците са във ваканция текат ускорени строително-ремонтни дейности в сградата на ОУ "Антон Страшимиров" в Бургас. Завършени са голяма част...

За 17-та година: Фестивалът на пясъчните фигури привлича туристи в Бургас

За 17-та поредна година впечатляващи пясъчни скулптури радват туристите в морския град. Атракцията, запазена марка на Бургас, може да се разгледа до края на...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ