20 C
Пловдив
неделя, октомври 1, 2023

Галерия стартира проект „Изкуство у дома“

Галерия Little Bird Place стартира нова инициатива – ART@HOME / Изкуство у дома.

Всеки ценител на съвременното изкуство може да влезе в сайта на галерията, да избере картина и екипът ще я достави до желания адрес. В рамките на три дни домакинът може да усети истинското присъствие на картината в домашна или офисна атмосфера и да я избере за подарък.

Транспортът и престоят у дома са реверанс от галерията към ценителите, които след този тридневен период могат да закупят картината или да я върнат на галерията, без никакви предварителни финансови ангажименти и обвързвания.

„Идеята е провокирана от факта, че много ценители на изкуството не могат веднага да преценят дали една картина е „тяхната“, дали е подходяща за дома или офиса им. Сега ще имат възможност да усетят по един по-близък и уютен начин изкуството, да го споделят и обсъдят с близки и приятели“ – споделят от галерията пред highviewart. Така картините ще излязат от залите на галерията и ще имат нов живот в домовете и офисите на хората.

 

Related Articles

Пускат движението по бул. „Цар Освободител“ в София до края на седмицата

Очаква се до края на седмицата движението по жълтите павета да бъде възстановено, каза при последната проверка по столичния булеварo "Цар Освободител" зам.-кметът по...

Котел: 15-метров портрет на Георги Раковски изрисуваха Nasimo и Sve

15 метров стенопис с лика на Георги Раковски изработиха в Котел стрийт артистите Станислав Трифонов-Nasimo и Светлозар Янков-Sve, съобщиха от общината. Най-големият живописен портрет...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ