27 C
Пловдив
вторник, април 16, 2024

В София: Предстои изложение на мебелната индустрия

В ход е подготовката на изложение ЕКСПОМЕБЕЛ, което тази година ще се проведе от 29 март до 1 април в Интер Експо Център, а БКДМП е съорганизатор.

За 2023 г. в рамките на форума се очаква компаниите от сектор мебелно производство да покажат най-новите решения при корпусните и тапицираните мебели, интериорния текстил, матраците и подматрачните рамки, маси и столове, мебели за офиса и други. Посетители ще могат да разгледат български мебели, изработени с помощта на най-новите технологии и съобразени със съвременните изисквания за дизайн и екологична устойчивост, които могат да се мерят с продукцията на големите европейски компании. Успоредно с това ще бъдат представени и най-новите тенденции в обзавеждането за дома, хотела и офиса.

За втора поредна година ЕКСПОМЕБЕЛ се реализира съвместно с архитектурно-строителната седмица и АТЕСТ Експо, като дава възможност за срещи на фирми от секторитe мебелно производство, архитектура и строителство.

Related Articles

Археологически комплекс „Долината на тракийските царе“ посреща туристи

Представя по иновативен начин тракийската култура и изкуство Археологическият комплекс „Долината на тракийските царе“ се намира в град Шипка, а в непосредствена близост до него...

Сливен с новоизградена улица

Изграждането на новата улица между булевардите „Бургаско шосе“ и „Хаджи Димитър“ е към приключване, съобщиха от пресцентъра на общинската администрация. Остават довършителни работи и...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ