20 C
Пловдив
петък, април 26, 2024

В София: Предстои изложение на мебелната индустрия

В ход е подготовката на изложение ЕКСПОМЕБЕЛ, което тази година ще се проведе от 29 март до 1 април в Интер Експо Център, а БКДМП е съорганизатор.

За 2023 г. в рамките на форума се очаква компаниите от сектор мебелно производство да покажат най-новите решения при корпусните и тапицираните мебели, интериорния текстил, матраците и подматрачните рамки, маси и столове, мебели за офиса и други. Посетители ще могат да разгледат български мебели, изработени с помощта на най-новите технологии и съобразени със съвременните изисквания за дизайн и екологична устойчивост, които могат да се мерят с продукцията на големите европейски компании. Успоредно с това ще бъдат представени и най-новите тенденции в обзавеждането за дома, хотела и офиса.

За втора поредна година ЕКСПОМЕБЕЛ се реализира съвместно с архитектурно-строителната седмица и АТЕСТ Експо, като дава възможност за срещи на фирми от секторитe мебелно производство, архитектура и строителство.

Related Articles

Подписват споразумения с общините за проекти за близо 36 млн. лв.

Министърът на регионалното развитие и благоустройството инж. Виолета Коритарова започна подписването на споразумения за финансиране на обекти със средства от държавния бюджет по Инвестиционната...

Представят проекта за ревитализация на Колодрума в Сливен

Община Сливен ще представи проекта за ревитализация на Колодрума на 24 април – сряда. Срещата на кмета Стефан Радев и общинските специалисти с проектанти,...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ