8 C
Пловдив
четвъртък, декември 7, 2023

В София: Предстои изложение на мебелната индустрия

В ход е подготовката на изложение ЕКСПОМЕБЕЛ, което тази година ще се проведе от 29 март до 1 април в Интер Експо Център, а БКДМП е съорганизатор.

За 2023 г. в рамките на форума се очаква компаниите от сектор мебелно производство да покажат най-новите решения при корпусните и тапицираните мебели, интериорния текстил, матраците и подматрачните рамки, маси и столове, мебели за офиса и други. Посетители ще могат да разгледат български мебели, изработени с помощта на най-новите технологии и съобразени със съвременните изисквания за дизайн и екологична устойчивост, които могат да се мерят с продукцията на големите европейски компании. Успоредно с това ще бъдат представени и най-новите тенденции в обзавеждането за дома, хотела и офиса.

За втора поредна година ЕКСПОМЕБЕЛ се реализира съвместно с архитектурно-строителната седмица и АТЕСТ Експо, като дава възможност за срещи на фирми от секторитe мебелно производство, архитектура и строителство.

Related Articles

Възможност: 1 млрд. за общините, ако държавата им преотстъпи 1/5 от подоходния данък

Преотстъпването от страна на държавата на 1/5 от приходите от подоходното облагане към общините би довело до допълнителен ресурс за регионите в рамките на...

До 11 януари: Приемат оферти за проектиране на трета лента в участъци от пътя Асеновград – Смолян

До 11 януари 2024 г. се приемат оферти в обществена поръчка за изготвяне на технически проект за изграждане на трета лента в три участъка...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ