В София заработи най-големият открит food park в Европа, изграден от транспортни контейнери

0

Вече посреща посетители вторият открит парка за храна в София. Локацията на Quartal District е между кварталите Дианабад и Студентски град, а инвестицията е близо 2 млн. лв.

На площ от близо 5 хил. кв. м са разположени зони за храна и събития с капацитет около 500 места, магазини за дрехи, книжарница, детски кът, както и паркинг. Паркът за храна е изграден от 61 транспортни контейнера, които са климатизирани и предвидени само за консумация на храна и напитки.

Според инвеститорите архитектурата и дизайнът са важни за създаването на неповторимо клиентско изживяване. Паркът изглежда като стабилна масивна конструкция, но всичко е изградено на базата на устойчиви процеси. Настилката е от съборена стара тухларна от Горна Оряховица, а цялата растителност се отглежда от инвеститорите и се засажда в парка. Контейнерите, в които се помещават операторите, са преизползвани. Концепцията на обекта предвижда всички табели на брандовете и менютата им да са уеднаквени по цвят и шрифт и да бъдат поставяни на фиксирани места.

  • * Ползвани фирмена информация и снимки

ВАШИЯТ ОТГОВОР

Моля, въведете вашия коментар
Моля, въведете името си