29 C
Пловдив
четвъртък, юни 13, 2024

В Бургас: Представят условията за кандидатстване за енергийно обновяване на публични сгради

Средствата за дейностите са по Плана за възстановяване и устойчивост

На 27 януари 2023 г. в Бургас ще се проведе Регионален дискусионен форум „Инвестиции за енергийна ефективност“. Той ще бъде в хибриден формат (присъствено и онлайн).

Министерството на регионалното развитие и благоустройство ще представи условията за кандидатстване и за изпълнение по процедура „Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на публичен сграден фонд за административно обслужване, култура и спорт“в изпълнение на инвестиция C4.I1 „Подкрепа за обновяване на сградния фонд“ от Плана за възстановяване и устойчивост. Ще бъдат презентирани също възможностите за подкрепа на инвестиции за саниране на жилищния сграден фонд и добри практики в процеса на енергийна ефективност.

През месец февруари МРРБ планира да проведе допълнителни информационни събития по процедурата.

Пакетът с документи за кандидатстване по нея може да бъде намерен в Информационната система за управление и наблюдение на средствата от ЕС за България, в раздел, Процедура BG-RRP-4.020 „Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на публичен сграден фонд за административно обслужване, култура и спорт“, както и на интернет страницата на МРРБ.

Related Articles

Безплатно: Събират опасни отпадъци от домакинствата в Асеновград

Кампания за безвъзмездно предаване на опасни отпадъци организира кметството в Асеновград, съобщават от администрацията. Акцията ще се проведе тази събота – 15 юни, от 11...

Осигуриха средства за ремонт на паметника на Христо Ботев във Враца

Служебният кабинет осигури необходимите 780 000 лева за основен ремонт на паметника на Христо Ботев във Враца. Правителственото решене е във връзка с писмо...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ