34 C
Пловдив
сряда, юни 19, 2024

Възможни проблеми при купуването на е-винетки в нощта срещу четвъртък

През нощта на сряда срещу четвъртък са възможни затруднения при купуването на електронни винетки и маршрутни карти. Това съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура“.

Очакваната пауза е между 20.00 ч. на 21-ви юни до 02.00 часа на 22-ри юни, когато ще се извършват дейности по актуализация на електронната система за събиране на пътни такси.

Актуализацията няма да повлияе на автоматичното отчитане чрез бордови устройства и GPS тракери на изминатото разстояние от тежкотоварни автомобили над 3,5 тона.

За избягване на риска от затруднения при покупката, Националното тол управление препоръчва на шофьорите, на които им предстои пътуване, да купят предварително необходимата им е-винетка или маршрутна карта.

Related Articles

КСБ разработи пътна карта в помощ на желаещите да строят

Камарата на строителите в България публикува на сайта си пътна карта с практически съвети за осъществяване на всяка инвестиционна идея, свързана със строителство. Прагматичното...

Правят 11 индустриални зони в Северна България

Ще бъдат финансирани с близо 207 млн. лв. от Плана за възстановяване Министерството на иновациите и растежа ще подкрепи развитието и изграждането на общо 11...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ