19 C
Пловдив
събота, септември 30, 2023

Възможни проблеми при купуването на е-винетки в нощта срещу четвъртък

През нощта на сряда срещу четвъртък са възможни затруднения при купуването на електронни винетки и маршрутни карти. Това съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура“.

Очакваната пауза е между 20.00 ч. на 21-ви юни до 02.00 часа на 22-ри юни, когато ще се извършват дейности по актуализация на електронната система за събиране на пътни такси.

Актуализацията няма да повлияе на автоматичното отчитане чрез бордови устройства и GPS тракери на изминатото разстояние от тежкотоварни автомобили над 3,5 тона.

За избягване на риска от затруднения при покупката, Националното тол управление препоръчва на шофьорите, на които им предстои пътуване, да купят предварително необходимата им е-винетка или маршрутна карта.

Related Articles

Ремонтират художествената галерия в Кюстендил

Община Кюстендил, в партньорство със Столична община и Националната художествена академия (НХА), участват в проект за цялостен ремонт на съществуващата база на галерията "Владимир...

Избраха победителя в конкурса за Център за експериментално куклено изкуство в Стара Загора

Българо германското NAS Studio спечели първото място в Международния архитектурен конкурс за идеен проект за Център за експериментално куклено изкуство в Стара Загора. Победителят...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ