7 C
Пловдив
събота, март 2, 2024

Възможни проблеми при купуването на е-винетки в нощта срещу четвъртък

През нощта на сряда срещу четвъртък са възможни затруднения при купуването на електронни винетки и маршрутни карти. Това съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура“.

Очакваната пауза е между 20.00 ч. на 21-ви юни до 02.00 часа на 22-ри юни, когато ще се извършват дейности по актуализация на електронната система за събиране на пътни такси.

Актуализацията няма да повлияе на автоматичното отчитане чрез бордови устройства и GPS тракери на изминатото разстояние от тежкотоварни автомобили над 3,5 тона.

За избягване на риска от затруднения при покупката, Националното тол управление препоръчва на шофьорите, на които им предстои пътуване, да купят предварително необходимата им е-винетка или маршрутна карта.

Related Articles

Предложение: Безплатно саниране за всички блокове от резервния списък

Депутати искат правителството да осигури санирането на близо 2200 сгради от резервния списък, за които не стигнаха средства за обновяване по Националния план за...

Летище Русе с удостоверение за експлоатационна годност

В следващите 12 месеца предстои изработването на Генерален план на дружеството Главна дирекция „Гражданска въздухоплавателна администрация“ (ГД ГВА) издаде на „Еърпорт Русе“ удостоверение за експлоатационна...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ