14 C
Пловдив
вторник, февруари 27, 2024

Въвеждат скоро в експлоатация южната трибуна на стадион „Локомотив“ в Пловдив

До два месеца южната трибуна на стадиона на ФК“Локомотив“ в Пловдив ще бъде въведена в експлоатация, а трибуна „Спортклуб“ ще бъде завършена в началото на следващата година.

Вчера бе инспектиран напредъка на строителните дейности на съоръжението и бяха обсъдени възможностите за засилване на темпото на строежа и начините, по които клубът може да помогне.

Заместник-кметът Пламен Райчев разясни на съсобственика и феновете на клуба какви са стъпките, които трябва да предприемат за стартиране на изграждането на централната трибуна. Той се ангажира, че след получаване на писмо с предложение в Община Пловдив ще съдейства за максимално бързо действие на своите служители. Администрацията ще направи всичко в своите правомощия за по-бързото довършване на стадиона и изграждането на подходяща инфраструктура около него.

Снимка: Община Пловдив

Related Articles

Започва спешна рехабилитация на улиците във Варна

По нареждане на кмета започва спешна рехабилитация на пътната мрежа във Варна. От дирекция „Инженерна инфраструктура и благоустрояване“ информират, че до един месец договорите...

Реставрират хотел „Париж“- част от недвижимото културно наследство на София

Главният архитект на Столична община Здравко Здравков издаде разрешение за строеж за реконструкция на сградата на бул. „Княгиня Мария Луиза“ 30 и за реставрационно-консервационни...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ