25 C
Пловдив
събота, май 25, 2024

Въвеждат скоро в експлоатация южната трибуна на стадион „Локомотив“ в Пловдив

До два месеца южната трибуна на стадиона на ФК“Локомотив“ в Пловдив ще бъде въведена в експлоатация, а трибуна „Спортклуб“ ще бъде завършена в началото на следващата година.

Вчера бе инспектиран напредъка на строителните дейности на съоръжението и бяха обсъдени възможностите за засилване на темпото на строежа и начините, по които клубът може да помогне.

Заместник-кметът Пламен Райчев разясни на съсобственика и феновете на клуба какви са стъпките, които трябва да предприемат за стартиране на изграждането на централната трибуна. Той се ангажира, че след получаване на писмо с предложение в Община Пловдив ще съдейства за максимално бързо действие на своите служители. Администрацията ще направи всичко в своите правомощия за по-бързото довършване на стадиона и изграждането на подходяща инфраструктура около него.

Снимка: Община Пловдив

Related Articles

АПИ прекрати договорa с една от фирмите за електронно събиране на пътни такси

Агенция "Пътна инфраструктура" прекрати договорa с една от фирмите за предоставяне на услуги за електронно събиране на пътни такси. "Т-СМАРТ ГЛОБАЛ" бе петото дружество,...

Община Приморско получи държавни имоти за градски парк

Правителството одобри Община Приморско да получи държавни имоти в града с площ близо 14 000 кв. Те ще бъдат използвани за изграждане на общински...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ