23 C
Пловдив
сряда, септември 27, 2023

Въвеждат скоро в експлоатация южната трибуна на стадион „Локомотив“ в Пловдив

До два месеца южната трибуна на стадиона на ФК“Локомотив“ в Пловдив ще бъде въведена в експлоатация, а трибуна „Спортклуб“ ще бъде завършена в началото на следващата година.

Вчера бе инспектиран напредъка на строителните дейности на съоръжението и бяха обсъдени възможностите за засилване на темпото на строежа и начините, по които клубът може да помогне.

Заместник-кметът Пламен Райчев разясни на съсобственика и феновете на клуба какви са стъпките, които трябва да предприемат за стартиране на изграждането на централната трибуна. Той се ангажира, че след получаване на писмо с предложение в Община Пловдив ще съдейства за максимално бързо действие на своите служители. Администрацията ще направи всичко в своите правомощия за по-бързото довършване на стадиона и изграждането на подходяща инфраструктура около него.

Снимка: Община Пловдив

Related Articles

Монтираха първа соларна автобусна спирка в община Разград

Първа соларна автобусна спирка, на която има и станция за зареждане на телефони е монтирана в община Разград. Тя е на главната улица в...

Решено: Община Минерални бани събаря недовършения Културен дом

От община Минерални бани, хасковска област информират, че е взето решение недовършената сграда за Културен дом да бъде разрушена. Строителството на сградата е започнато...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ