26 C
Пловдив
сряда, април 17, 2024

БАИС проведе обучение за проектиране и изпълнение на хидроизолационни системи

Българска асоциация за изолации в строителството (БАИС) съвместно с BAU Academy проведе хибридно обучение: „Ръководството за проектиране и изпълнение на хидроизолационни системи на сгради и съоръжения – средство за улеснение на проектирането и контрола в строителния процес“.

Събитието се проведе в сградата на BAU Academy в София и онлайн. Основните теми, които се разгледаха по време на обучението бяха:

– Хидроизолационни системи на подземни части на сгради и мостови съоръжения

– Хидроизолационни системи на плоски покриви

Зелени покриви, покриви-паркинги и мокри помещения в сгради

– Хидроизолационни системи на скатни/наклонени покриви

Събитието беше посетено от много архитекти, строители, инвеститори и други заинтересовани лица в областта на строителството.

Предстоящо:

На 16.02. БАИС съвместно с Камара на строителите в България (КСБ) ще проведе обучение в Пловдив в офиса на КСБ, както и онлайн посредством платформа Microsoft Teams.

Линк за регистрация и повече информация тук.

Източник: БАИС

Related Articles

НКЖИ и БДЖ прехвърлят имоти в полза на община Пловдив

Кметът на Пловдив Костадин Димитров подписа споразумението с НКЖИ за прехвърляне на имоти от държавната компания в полза на община Пловдив. Допълнителното споразумение е гласувано...

Строят модерна зала на Полигона на Столична община

"Осигурихме 700 000 лв. за изграждане на нова модерна зала за обучение в Полигона на общината в Панчарево. В нея ще се провеждат лекции...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ