5 C
Пловдив
вторник, ноември 28, 2023

Атрактивни пейки показват забележителностите и туристическите обекти в Симитли

Красиви пейки разказват за природните забележителности и туристическите обекти в община Симитли. Те са с атрактивна форма на книга и са разположени на различни локации в центъра на града.

Освен да си отпочинат, жителите и гостите на Симитли могат да се запознаят с характерните за региона традиции, обичаи, спортни постижения, природни забележителности и знакови обекти.

“Пейките представят Коматинските скали, кукерите, делтапланеризъм, рафтинг и други – с малък текст и красиви снимки. Те придават артистичен облик на центъра, коментира кметът Апостол Апостолов. Той си пожела повече щастливи хора да сядат на тях и анонсира, че предстои монтаж на още седем подобни пейки. Те ще бъдат с малко по-различен дизайн и ще показват на жителите и гостите, че община Симитли е туристическа дестинация с бъдеще.

Related Articles

АПИ: Шофьорите да тръгват с автомобили, подготвени за зимни условия

Шофьорите, на които в следващите дни им предстои пътуване, да тръгват с автомобили, подготвени за зимни условия, апелират от Агенция „Пътна инфраструктура“. Прогнозата е...

ИПИ: Много региони са с потенциал за подобряване на развитието си

Няма непреодолими бариери пред икономическото и социалното преобразяване на местно ниво. Амбицията, усилията и финансовата независимост на местните власти могат да повлияят за повишаване...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ