13 C
Пловдив
сряда, май 22, 2024

Атрактивни пейки показват забележителностите и туристическите обекти в Симитли

Красиви пейки разказват за природните забележителности и туристическите обекти в община Симитли. Те са с атрактивна форма на книга и са разположени на различни локации в центъра на града.

Освен да си отпочинат, жителите и гостите на Симитли могат да се запознаят с характерните за региона традиции, обичаи, спортни постижения, природни забележителности и знакови обекти.

“Пейките представят Коматинските скали, кукерите, делтапланеризъм, рафтинг и други – с малък текст и красиви снимки. Те придават артистичен облик на центъра, коментира кметът Апостол Апостолов. Той си пожела повече щастливи хора да сядат на тях и анонсира, че предстои монтаж на още седем подобни пейки. Те ще бъдат с малко по-различен дизайн и ще показват на жителите и гостите, че община Симитли е туристическа дестинация с бъдеще.

Related Articles

Обсъдиха разширяването на Столичния околовръстен път от бул. България“ до АМ „Струма“

Необходимите действия във връзка с разширяването на Столичния околовръстен път между бул. „България“ и автомагистрала „Струма“ обсъдиха на среща министърът на регионалното развитие и...

Започва ремонт на един от натоварените пътни участъци в Ямболско

Аварийно- възстановителен ремонт започва на един от натоварените пътни участъци в Ямболско. До средата на юни ще бъдат извършени кърпежи по пътя между селата...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ