36 C
Пловдив
събота, юли 13, 2024

V Национална конференция „SMARTOURISM.BG“

Архитектурният факултет на УАСГ отправя покана за участие в V Национална конференция „SMARTOURISM.BG“ в периода 19-20 април 2022 г. и за участие в хакатон „SMARTOURISM.BG ‘2022“.

Ежегодната конференция е инициатива на едноименния изследователски проект, посветен на интелигентния“ туризъм. На форума се представят резултати от изследвания, дискутирани предизвикателства и добри практики при:

*„интелигентно“ управление на човешките ресурси в туризма;

*иновативни и креативни модели и високи технологии в доброто управление на туризма;

*„интелигентно“ управление на туристическите дестинации–регионално развитие, архитектура, екология;

*„интелигентна“ сигурност в туризма.

V Национална конференция „SMARTOURISM.BG“ ще се проведе в периода 19-20 април 2022 г. в хибридна форма – както присъствено в Парк хотел „Витоша“ съгласно условията на актуалната епидемична обстановка в страната, така и онлайн.

Традиционно събитието се организира в партньорство с Министерството на туризма, Националния борд по туризъм, Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация, Асоциацията на училищата по ресторантьорство и хотелиерство, Граждански институт, ПроАктивни Решения и ПроАктивен Персонал, Стопанския и Геолого-Географския факултет на СУ „Св. Климент Охридски“, Архитектурния и Строителния факултет на УАСГ.

В рамките на конференцията за пета поредна година ще бъдат връчени годишните награди „SMARTOURISM.BG“. В хакатона ще се включат ученици и студенти от туристическия, архитектурния и технологичния сектор, които работят в съвместни екипи за разработване на идейни проекти и приложения в областта на интелигентния туризъм.

Related Articles

Ремонтираха още две църкви в община Павел баня

Още две църкви са ремонтирани в община Павел баня, информираха от пресцентъра на администрацията. Православният храм “Свети Димитър” в с. Турия вече е с...

Започва рехабилитацията на тротоарите около спирките на „Златни пясъци“

Община Варна започва рехабилитация на тротоарните настилки около спирките на градския транспорт, които обслужват КК „Златни пясъци“, информират от администрацията. Очаква се ремонтните екипи...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ