24 C
Пловдив
вторник, октомври 3, 2023

PERI – най-добрите решения за по-бързо, по-ефективно и по-безопасно строителство

PERI е компания – световен лидер в производството и доставката на високотехнологични системни решения за кофраж и скеле за изграждане на стоманобетонни конструкции в строителната индустрия.

Тя е модерна семейна фирма с корпоративна култура, утвърдила се през годините като търговски лидер за кофражни системи и скелета.

Компанията PERI е основана през 1969 г. и централата й се намира във Вайсенхорн, близо до Улм, Германия. Името й произлиза от гръцката представка „peri“, което означава „около, наоколо, от всички страни“ и цели да опише гъвкавостта на произвежданите от нея системи и възможностите им да следват всяка пространствена форма.

Фирмата разполага с над 70 дъщерни дружества по целия свят, над 160 логистични центъра, както и повече от 9,500 служители.

Централата на PERI
Източник: www.peri.com

ПЕРИ България е основана през 2000 г. в София, като едни от най-значимите обекти, изградени от тогава до сега у нас, са реализирани с решения на фирмата.

Мисията на компанията за по-бързо, по-ефективно и по-безопасно строителство се подкрепя от постоянния й стремеж да предоставя на своите клиенти най-добрите решения.

Успехът на компанията се дължи на нейните ценности – предприемчивост, надеждност, непредубеденост и страст. Предприемаческият дух на основателя Артур Швьорер и неговите колеги, е поставил началото на бизнеса и е привлякъл първите партньори на компанията. Професионализмът на екипа оправдава доверието, което клиентите на компанията са гласували през годините.

Непредубедеността помага на всички да се учат взаимно и да просперират, а страстта към работата им ги вдъхновява да търсят най-добрите възможни решения.

Фокус на PERI винаги са били клиентите, до които достига чрез неспирния си стремеж към иновациите, поддържащ компанията на лидерското й място. Семейните ценности я правят силна и независима, взимаща дългосрочни решения и устояваща позициите си сред конкуренцията.

Екипът на PERI е многолик и разноцветен, изграден както от професионалисти с дългогодишен стаж във фирмата, така и с млади попълнения. Сред тях цари взаимно уважение и усещане за общност.

PERI привлича и цени хора с иновативен поглед към бизнеса, стреми се към отборен дух, а не към изява на най-добрите индивидуалисти. Ръководителите на компанията са убедени, че високата квалификация на екипа е един от основните фактори за успеха й.

Осигуряването на ефективен работен процес е най-важният фактор за развитието на компанията. PERI залага на иновативните и интелигентни системи с високо качество и издръжливост и на оптимално издържани технически решения.

За да произвежда и доставя технологични продукти, компанията инвестира в модернизиран производствен процес и постоянни изпитвания. Така се подсигурява надеждността на всеки един от продуктите на PERI. На непрекъснати изпитвания за качество подлежи и процесът на серийно производство, което гарантира високото качество на всичките системи за кофражи и скеле.

За оптимизиране на процесите, намаляване на разходите и увеличаване на продуктивността, PERI обвързва работата си с BIM проектирането. Чрез него се изгражда информационен модел на сградата, в който могат лесно да се управляват различните етапи в изграждането на обекта. По този начин се улеснява връзката между отделните звена. Цел е пълното свързване на информацията за всички кофражи и скелета в дигитална база данни. Така тя се използва в бъдещи подобни симулации. По този начин инженерите на компанията могат напълно да открият потенциала на 5D проектирането при комуникация с клиента.

Снимка: BIM проектирането

Портфолиото с реализирани проекти на компанията у нас включва различен тип обекти – жилищни и обществени сгради, инфраструктурни обекти, хидротехнически съоръжения, реконструкции, високи сгради и др. Само малко примери за това са метростанциите в столицата, големи проекти като Болкън Бизнес Център, NV Тауър, язовир „Студена“, пътни надлези Стамболийски и Ковачево, съоръжения от АМ „Струма“, АМ „Хемус“, мост от обходния път на град Габрово и други.

Related Articles

Приключи ремонтът на знаково училище в Пловдив

Над 1,5 млн. лв. са вложени в обновяването на Търговската гимназия Приключи ремонтът на Националната търговска гимназия в Пловдив. Рязането на лентата е в 11...

Монтират зарядни станции за електромобили в Габрово

Община Габрово подписа договор с дружеството „ФИНЕС – 2“ ЕООД за поставяне на 3 броя колонки за зареждане на електрически превозни средства с включени...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ