14 C
Пловдив
понеделник, май 20, 2024

Microsoft персонализира своите продукти с цвета на 2022 г. Very Peri

Microsoft приложи обявения от изследователския и информационен център по цветовете Pantone цвят на 2022 г. към своите най-популярни продукти, за да даде на потребителите повече възможности за създаване на персонализирани среди и документи.

Новият цвят, който носи името Pantone 17-3938 Very Peri, ще бъде наличен за шрифтове, 3D емотикони, фонове на платформата Teams и др.

Very Peri се превърна в нова тема и за уеб браузъра Edge. Според дизайнерите, отговорни за неговото създаване, този цвят отговаря на нуждата на хората да бъдат по-дръзки и енергични след период на изолация, както на работа, така и в свободното си време. Разполагайки с новия цвят, авторите черпиха вдъхновение от редица източници: игрални филми, впечатления от пътувания, музика, красота и модна индустрия. Използването на Very Peri е повлияно и от новите технологии, материали, текстури и ефекти, които се появяват в живота ни. Според дизайнерите на Pantone Inc., новият цвят Very Peri символизира новост, свежест, енергия и надеждност.

Палитрата с бъдещия цвят на годината „The Balancing Act“, е налична за дизайн на слайдовете в Power Point.

Според разработчиците на продукти на Microsoft цветовете са един от най-важните елементи при създаването на персонализирана среда, лични презентации и документи. С тяхна помощ потребителите могат да бъдат по-изразителни в своето представяне, да предават информация по-точно, както и да обяснят характеристиките на различните продукти.

The Balancing Act“ е една от четирите нови цветови палитри, разработени от Microsoft за шаблоните на PowerPoint, които ще съдържат новия цвят Pantone Very Peri. Чрез включването на нови цветове в дизайна на най-често използваните продукти, разработчиците на софтуер се стремят да дадат на потребителите повече възможности да изразят себе си и да развият своето творчество.

С Very Peri потребителите ще могат да съчетаят верността и постоянството на синьото с енергията и вълнението на червеното. През цялата 2022 г. хората ще могат да избират дизайнерски решения, вдъхновени от Very Peri, в различните продукти на Microsoft.

Related Articles

АПИ с 16 концепции за интегрирано градско развитие

Агенция „Пътна инфраструктура“ кандидатства с 16 проектни идеи по Приоритет 1 „Интегрирано градско развитие“ по Програма „Развитие на регионите“ 2021-2027 г. Общият бюджет на...

Община Свищов стартира пилотен проект за управление на отпадъците

В община Свищов стартира пилотен проект за управление на отпадъците. Проектът се реализира във връзка с влизането в сила от 1 януари 2025 г....
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ