1 C
Пловдив
неделя, декември 10, 2023

Microsoft персонализира своите продукти с цвета на 2022 г. Very Peri

Microsoft приложи обявения от изследователския и информационен център по цветовете Pantone цвят на 2022 г. към своите най-популярни продукти, за да даде на потребителите повече възможности за създаване на персонализирани среди и документи.

Новият цвят, който носи името Pantone 17-3938 Very Peri, ще бъде наличен за шрифтове, 3D емотикони, фонове на платформата Teams и др.

Very Peri се превърна в нова тема и за уеб браузъра Edge. Според дизайнерите, отговорни за неговото създаване, този цвят отговаря на нуждата на хората да бъдат по-дръзки и енергични след период на изолация, както на работа, така и в свободното си време. Разполагайки с новия цвят, авторите черпиха вдъхновение от редица източници: игрални филми, впечатления от пътувания, музика, красота и модна индустрия. Използването на Very Peri е повлияно и от новите технологии, материали, текстури и ефекти, които се появяват в живота ни. Според дизайнерите на Pantone Inc., новият цвят Very Peri символизира новост, свежест, енергия и надеждност.

Палитрата с бъдещия цвят на годината „The Balancing Act“, е налична за дизайн на слайдовете в Power Point.

Според разработчиците на продукти на Microsoft цветовете са един от най-важните елементи при създаването на персонализирана среда, лични презентации и документи. С тяхна помощ потребителите могат да бъдат по-изразителни в своето представяне, да предават информация по-точно, както и да обяснят характеристиките на различните продукти.

The Balancing Act“ е една от четирите нови цветови палитри, разработени от Microsoft за шаблоните на PowerPoint, които ще съдържат новия цвят Pantone Very Peri. Чрез включването на нови цветове в дизайна на най-често използваните продукти, разработчиците на софтуер се стремят да дадат на потребителите повече възможности да изразят себе си и да развият своето творчество.

С Very Peri потребителите ще могат да съчетаят верността и постоянството на синьото с енергията и вълнението на червеното. През цялата 2022 г. хората ще могат да избират дизайнерски решения, вдъхновени от Very Peri, в различните продукти на Microsoft.

Related Articles

Община Варна с 2 проекта за маркетингови кампании на немския пазар

Община Варна кандидатства по два проекта за провеждане на мащабни маркетингови кампании на немския пазар. Те ще се финансират по новата Програма за маркетингови...

Подобряват енергийните характеристики на Младежкия център в Димитровград

Община Димитровград спечели нов проект по Плана за възстановяване и устойчивост. Обектът на интервенция е сградата на Детския и младежки център, който се намира...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ