25 C
Пловдив
събота, септември 30, 2023

Инвеститор от Стара Загора изгражда ритейл парк в Чирпан

Частен инвеститор ще строи ритейл парк в Чирпан, обявиха от администрацията. Това ще бъде първият такъв търговски обект в града. Проектът предвижда да е на един етаж със застроена площ от 4,5 дка, със зони за хранене, паркоместа и зелени площи.

Инвеститорът Стефан Шоселов е собственик на компанията „Новотехпром“, като в Стара Загора фирмата разполага с пет производствени бази. През последните години бизнесменът изгради ритейл паркове в няколко български града и стартира проекти в Димитровград и Хасково. Предстои да бъде завършен ритейл паркът му в Горна Оряховица, информира divident.eu.

В близост до новия търговски обект в Чирпан общината планира да изгради спортна зала с малък басейн. Те ще са върху терен до Парк “Теньо Стоилов” (бившия Дом за деца и юноши до Автогарата).

Related Articles

Пловдив става първата регионална иновационна долина в България

Първата регионална иновационна долина в България ще бъде открита в Пловдив през октомври т.г. Тя ще работи в областта на биоикономиката и храните и...

Европейска нощ на учените SEARCH се провежда в над 30 локации в България

“Европейска нощ на учените SEARCH 2023” ще се проведе на 29 септември на повече от 30 локации в цялата страна – Асеновград, Белоградчик, Бургас,...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ