20 C
Пловдив
вторник, май 28, 2024

Инвеститор от Стара Загора изгражда ритейл парк в Чирпан

Частен инвеститор ще строи ритейл парк в Чирпан, обявиха от администрацията. Това ще бъде първият такъв търговски обект в града. Проектът предвижда да е на един етаж със застроена площ от 4,5 дка, със зони за хранене, паркоместа и зелени площи.

Инвеститорът Стефан Шоселов е собственик на компанията „Новотехпром“, като в Стара Загора фирмата разполага с пет производствени бази. През последните години бизнесменът изгради ритейл паркове в няколко български града и стартира проекти в Димитровград и Хасково. Предстои да бъде завършен ритейл паркът му в Горна Оряховица, информира divident.eu.

В близост до новия търговски обект в Чирпан общината планира да изгради спортна зала с малък басейн. Те ще са върху терен до Парк “Теньо Стоилов” (бившия Дом за деца и юноши до Автогарата).

Related Articles

Ще реставрират сградата на бившата Земеделска банка в Търговище

Общината обяви поръчка за избор на изпълнител Връщат блясъка на архитектурна перла в Търговище. Общината обяви поръчка за избор на изпълнител на ремонта на сградата...

Ремонтират площада в Момчилград с два милиона и половина

С 2 милиона и 500 хиляди лева от държавния бюджет ремонтират градския площад в Момчилград. Настилката ще се замени с нова, която ще включва...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ