Подготвят обществено обсъждане за ПУП на Борисовата градина

0

На 13 януари от 17.30 часа ще има онлайн обсъждане на проекта за Подробен устройствен план на Борисовата градина. Подробности може да видите на страницата на районите „Средец“, „Лозенец“ и „Изгрев“ и на страницата на НАГ. Ще бъдат поставени пана с карти от проекта за ПУП на места, където всеки да може да се запознае с него в достатъчно видим размер (и за трите района). Проектът е изработен по възлагане на Столична община от проектантски екип „Ковачев архитекти“ ООД с ръководител проф. арх. Атанас Ковачев.

Павилионът „Кривите огледала“, детската светофарна площадка и водният канал (Лодките) ще бъдат възстановени, а новопредвидени са Център за работа с деца в неравностойно положение, скейтпарк, екодукт, екстремно колоездене, пейнтбол, английска поляна, кучешка поляна, пързалка за шейни, зона „Дух и тяло“, пикник зона.

След представянето на проекта писмени становища, мнения или предложения могат да бъдат депозирани до 4 февруари в деловодствата на районите или по електронна поща. 

За приключване на общественото обсъждане ще се проведе заключителна дискусия онлайн на 17 февруари от 17.30 часа на интернет  адрес   тук.

ВАШИЯТ ОТГОВОР

Моля, въведете вашия коментар
Моля, въведете името си