23 C
Пловдив
събота, април 13, 2024

„DS Park“ Добрич отвори врати

Най-новият търговски комплекс в град Добрич – ритейл паркът „DS Park“ отвори официално врати на 9 декември 2021 г. Центърът на бул. Добруджа“ 4 се простира върху 6630 кв. м разгъната площ, като са обособени 11 търговски зони. На този етап ще функционира едно от двете нива на ритейл парка, като се очаква до месеци да заработи и второто.

На първия етаж в комплекса клиенти ще очакват едни от най-популярните брандове у нас, сред които „Billa“, „Pepko“, „DM“, „KiK“, „MatStar“. Обновен и с още по-богат асортимент на предлагане ще бъде и добре познатият в града строителен хипермаркет „DS Home“.

Във втория етап от реализацията на проекта в „DS Park“ ще отворят врати и „Sinsay“, аптека „Матрикариа“, „EasyPay“ и други.

Целта е добричлии и гости на града да имат възможност за пазаруване на едно място на хранителни стоки, строителни материали, стоки за дома, грижа и мода за семейството… За удобство на клиентите комплексът разполага с 250 паркоместа.

Инвестицията в ритейл парка е в размер на 6 500 000 лева. Изпълнител на проекта е строителна фирма „Home Pro“, с главен проектант арх. Недко Георгиев от бюро „А1 Архитекти“.

„DS Park“ e логично продължение на инвеститора след разкриването на 6 търговски обекта „DS Home“ – в София, Варна, Бургас, Добрич и Албена.

Добрич е избран неслучайно – именно тук преди много години компанията стартира своето развитие. С отварянето на обектите в ритейл парка, се очаква и откриване на все повече работни места в града.

Related Articles

КАБ: Стартира програма за безплатни обучения в архитектурно-строителния сектор

Целта е да се подкрепи дигитализацията на бранша Предстои да стартират безплатните обучения в рамките на Европейски цифров иновационен хъб (ЕЦИХ), сред чиито учредители е...

Спортното министерство осигурява средства за ремонт за спортни училища в страната

Министерството на спорта осигури 15,6 милиона лева за ремонт в държавните спортни училища. Те се нуждаят от финансова подкрепа, за да обезпечат нормален учебен...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ