PERI и строително-информационно моделиране

0

Строително-информационното моделиране (СИМ | BIM) е концепция, която използва дигитален медиум за обработка, планиране и изпълнение на строителния процес. В международен план тази определяща тенденция за оптимизация на мащабни проекти се доказа като отличен метод на работа, предлагайки на клиентите, както и на всички участващи страни прозрачно управление на проектите и високо ниво на надеждност на планирането.

Дигитализацията променя коренно отраслите и отворя огромни възможности. PERI непрекъснато се стреми да заема решаваща роля в проектирането, разработването и изпълнението на тази индустриална промяна със своя опит, предлагайки добавена стойност за своите клиенти. Компанията подсигурява последната стъпка в интегрирането на пълната дигитална концепция, а именно предоставянето на дигитални решения на строителния обект.

Обхватът на дигиталните приложения на PERI варира от свързани с продукти приложения за бързи калкулации и конфигурации до специализирани софтуери за изчисление, визуализиране, следене на материала и оптимизиране на решенията със системи за кофраж и скеле. С подкрепата на PERI правилното планиране и изпълнение на проекта става бързо, лесно и безопасно.

Може да се запознаете с част от дигиталните продукти на PERI на техния официален уебсайт: https://www.peri.bg/produkti/software-and-apps.html 

  Подробна информация за BIM              Информация за дигиталните продукти

                                                          

          

ВАШИЯТ ОТГОВОР

Моля, въведете вашия коментар
Моля, въведете името си