Airbnb с покана за една звездна нощувка в кабаре „Мулен Руж“

0

Щастливецът ще плати само 1 евро за незабравимата вечер

Платформат за отдаване на жилища под наем Airbnb представи възможността за уникално настаняване в емблематичната сграда на кабаре “ Мулен Руж“ в Париж. За имота се казва, че „е проектиран да пренася гостите назад във времето – в края на 19 век“. Според Airbnb интериорът на вятърната мелница е превърнат в будоар, вдъхновен от Belle Époque, напомнящ за вихъра на кабаретата.

Няколко щастливци ще могат да надникнат зад кадифените завеси на театъра, да опитат традиционно тристепенно френско меню, да гледат прочутото шоу Féerie на“ Мулен Руж“ от най-добрите места и да нощуват в емблематичната вятърна мелница.

И всичко само за 1 евро на вечер, съобщава Travel+Leisure. Щастливецът ще бъде изтеглен на случаен принцип от клиенти на платформата.

„Посещаването на шоу в Мулен Руж предлага бягство от ежедневието и невероятно потапяне в блясъка и величието на френския мюзикхол“, казва танцьорката от „Мулен Руж“ Клодин Ван Ден Берг, която ще бъде домакин на престоя. „Вдъхновен от Belle Époque, интериор на нашата много обичана вятърна мелница ще пренесе гостите в ерата, от която идва това вечно кабаре.“

За да гарантира прецизността на всеки детайл във вятърната мелница и нейната автентичност, Airbnb работи с френски историк. Вътре в „тайния апартамент“ гостите ще открият разкошен будоар, изпълнен с елементи в стил ар нуво, съблекалня с аксесоари от Belle Époque и самостоятелна тераса на покрива – идеално място за коктейл преди или след шоуто.

ВАШИЯТ ОТГОВОР

Моля, въведете вашия коментар
Моля, въведете името си