15 C
Пловдив
четвъртък, май 9, 2024

Нестандартно! Община обяви конкурс ”Моето решение на проблем в моята община”

Община Етрополе и Клубът на миньора и минното дело при “Елаците-Мед” АД обявяват нестандартен конкурс със задание: ”Моето решение на проблем в моята община”.

В конкурса могат да участват всички желаещи, които имат креативно и изпълнимо решение на даден проблем в общината. Представянето може да бъде под формата на проект, презентация, есе или друга форма. Целта е да се дефинира конкретен проблем и аргументирано предложение за решаването му. Предложенията се изпращат на електронен адрес office.miners.club.etropole@gmail.com до 20 февруари.

“Нека чрез вашите идеи преобразим нашата община!”, призовават от местната администрация. За отличените предложения са предвидени награди.

Related Articles

Архитекти и инженери дискутираха предизвикателствата по пътя към хармонична жизнена среда

Сдружение с нестопанска цел „Алианс за висока строителна култура“ (АВСК) организира международна конференция на тема „Професионални задачи на архитектите и инженерите за създаване на...

1000 нови паркоместа ще има на Терминал 2 на летище София

Започва строителството на открит паркинг на Терминал 2 на летище София, който ще осигури 1000 нови паркоместа, съобщи заместник-министърът на транспорта и съобщенията Анна...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ