25 C
Пловдив
понеделник, май 6, 2024

Представят в изложба дипломни проекти по ландшафтна архитектура

В Централния дом на архитекта на ул. „Кракра“ 11 в столицата снощи бе открита изложба на дипломни проекти по ландшафтна архитектура.

Експозицията включва дипломни проекти на студенти от УАСГ, завършващи „Ландшафтна архитектура и ландшафтно планиране“ (ЛАЛП) и на студенти от Лесотехническия университет, които се дипломират в специалността „Ландшафтна архитектура“.

Домакин и организатор на събитието е Съюзът на ландшафтните архитекти, а съорганизатори са Съюзът на архитектите в България, УАСГ и ЛТУ. Посетителите могат да видят изложени проектите на първия дипломиран випуск студенти от УАСГ в двете специалности „Ландшафтна архитектура и ландшафтно планиране“.

Related Articles

КАБ въвежда електронни административни услуги до края на годината

Камарата на архитектите в България започва въвеждане на изцяло електронни административни услуги. Предвижда се до края на годината да има възможност за онлайн кандидатстване...

Етнографският музей в Стария Несебър с нов облик

Приключи ревитализацията на Етнографския музей в Стария Несебър. Ремонтът на вътрешните пространства е извършен по Програма „Културно предприемачество, наследство и сътрудничество“. Отпуснатата финансовата помощ...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ