26 C
Пловдив
сряда, април 17, 2024

40% ОТСТЪПКА НА RÖFIX ТОПЛОИЗОЛАЦИОННИ СИСТЕМИ

Само в Деня на RÖFIX в складовете за строителни материали в цялата страна

Лятото дойде и строително-ремонтните дейности вече са в разгара си. Или поне планирането тече с пълна сила…

Сега е моментът да се закупи с атрактивна отстъпка фасадната топлоизолационна система за дома, при това на доказаната вече над 130 години марка RÖFIX. И точно сега клиентите имат нужда да намерят бързо и устойчиво решение в най-близкия склад, без да загубят време и нерви в търсене на най-правилното решение.

Затова RÖFIX тръгва на турне!

В рамките на Деня на RÖFIX във всеки склад или магазин на дистрибуторите на строителни материали, заявили участие в кампанията, клиентите ще могат да се възползват от 40 % отстъпка на фасадни топлоизолационни системи с марката RÖFIX.

На място ще бъдат консултирани кое от разнообразните системни решения с до 25 години гаранция на австрийския производител е най-подходящо за техния дом, как да подберат правилната мазилка, кой цвят е най-актуален и в същото време устойчив и още много професионални съвети. Наред с това любезните домакини са се погрижили за вкусна скара, ледена бира и много изненади.

В кои складове в страната и на коя дата ще се проведе Ден на RÖFIX, както и какви са пълните условия на промоцията, всеки може да научи, като посети сайта на марката. Графикът на Турнето на RÖFIX е динамичен и всеки ден се обновява с нови складове и дати, така че клиентите могат да следят и Facebook страницата на марката за да не пропуснат възможността да се възползват от 40% отстъпка за така желаната от тях фасадна система, при това в най-близкия до тях магазин за строителни материали.

RÖFIX напомня, че най-бързият и лесен начин за клиенти и партньори да зададат своя конкретен въпрос и да получат професионална консултация е, като се обадят на безплатен номер *2020.

Related Articles

Първата фотоволтаична система върху общинска сграда изградиха във Враца

Със собствени бюджетни средства Община Враца изгради първата си фотоволтаична система за собствено потребление върху общински обект, съобщиха от местната управа. Централата е разположена...

Община Бургас изгради четвърта лодкостоянка в „Сарафово“

Съоръжението ще заработи в началото на месец май Община Бургас изгради четвърта лодкостоянка, която се намира в местността Ъгъла в квартал „Сарафово“. Това е част...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ