13 C
Пловдив
сряда, ноември 29, 2023

40% ОТСТЪПКА НА RÖFIX ТОПЛОИЗОЛАЦИОННИ СИСТЕМИ

Само в Деня на RÖFIX в складовете за строителни материали в цялата страна

Лятото дойде и строително-ремонтните дейности вече са в разгара си. Или поне планирането тече с пълна сила…

Сега е моментът да се закупи с атрактивна отстъпка фасадната топлоизолационна система за дома, при това на доказаната вече над 130 години марка RÖFIX. И точно сега клиентите имат нужда да намерят бързо и устойчиво решение в най-близкия склад, без да загубят време и нерви в търсене на най-правилното решение.

Затова RÖFIX тръгва на турне!

В рамките на Деня на RÖFIX във всеки склад или магазин на дистрибуторите на строителни материали, заявили участие в кампанията, клиентите ще могат да се възползват от 40 % отстъпка на фасадни топлоизолационни системи с марката RÖFIX.

На място ще бъдат консултирани кое от разнообразните системни решения с до 25 години гаранция на австрийския производител е най-подходящо за техния дом, как да подберат правилната мазилка, кой цвят е най-актуален и в същото време устойчив и още много професионални съвети. Наред с това любезните домакини са се погрижили за вкусна скара, ледена бира и много изненади.

В кои складове в страната и на коя дата ще се проведе Ден на RÖFIX, както и какви са пълните условия на промоцията, всеки може да научи, като посети сайта на марката. Графикът на Турнето на RÖFIX е динамичен и всеки ден се обновява с нови складове и дати, така че клиентите могат да следят и Facebook страницата на марката за да не пропуснат възможността да се възползват от 40% отстъпка за така желаната от тях фасадна система, при това в най-близкия до тях магазин за строителни материали.

RÖFIX напомня, че най-бързият и лесен начин за клиенти и партньори да зададат своя конкретен въпрос и да получат професионална консултация е, като се обадят на безплатен номер *2020.

Related Articles

Скулпторът Н. Настев е победител в конкурса за изграждане на монумент на Кирил и Методий

Проектът на старозагорския скулптор Наско Настев е победител в конкурса за цялостно обемно-пространствена концепция за изграждане на паметник на светите братя Кирил и Методий....

ИПИ: Много региони са с потенциал за подобряване на развитието си

Няма непреодолими бариери пред икономическото и социалното преобразяване на местно ниво. Амбицията, усилията и финансовата независимост на местните власти могат да повлияят за повишаване...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ