7 C
Пловдив
събота, март 2, 2024

4 столични квартала без топла вода заради мащабен ремонт

От 15 юли до 21 август 2020 г. ще бъде спряно подаването на топла вода в кварталите „Студентски град“, „Дървеница“, „Витоша“ и „Малинова долина“, съобщиха от столичната „Топлофикация“. Причината е започването на реконструкция на главния топлопровод.

Съоръжението е силно амортизирано, затова подлежи на спешен ремонт, за да не аварира през зимата и да остави потребителите от посочените квартали без отопление и топла вода, уточняват от дружеството.

За детските градини, които нямат алтернативен начин за топла вода, „Топлофикация София“ ЕАД е осигурила бойлери, така че родителите могат да бъдат спокойни за спазването на хигиенните изисквания. Болниците, засегнати от спирането на топлоподаването, разполагат със собствени алтернативни източници за подгряване на вода.

Повече подробности за спирането и за сроковете на ремонта клиентите могат да получат на информационния телефон в Кол центъра на компанията – 0 700 11 111, както и в сайта на дружеството.

Related Articles

Болница за източно лечение ще строят в Сапарева баня

Проектирането е възложено на Amfion Architecture Studio Здравен болничен център за корейска медицина се планира да бъде изграден в община Сапарева баня, информират от администрацията....

Замърсяващите коли отново могат да влизат в центъра на София

Автомобилите от най-ниската екокатегория от първи март отново могат да влизат в идеалния център на София. На първи декември миналата година за тях беше въведена...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ