13 C
Пловдив
сряда, септември 27, 2023

4 столични квартала без топла вода заради мащабен ремонт

От 15 юли до 21 август 2020 г. ще бъде спряно подаването на топла вода в кварталите „Студентски град“, „Дървеница“, „Витоша“ и „Малинова долина“, съобщиха от столичната „Топлофикация“. Причината е започването на реконструкция на главния топлопровод.

Съоръжението е силно амортизирано, затова подлежи на спешен ремонт, за да не аварира през зимата и да остави потребителите от посочените квартали без отопление и топла вода, уточняват от дружеството.

За детските градини, които нямат алтернативен начин за топла вода, „Топлофикация София“ ЕАД е осигурила бойлери, така че родителите могат да бъдат спокойни за спазването на хигиенните изисквания. Болниците, засегнати от спирането на топлоподаването, разполагат със собствени алтернативни източници за подгряване на вода.

Повече подробности за спирането и за сроковете на ремонта клиентите могат да получат на информационния телефон в Кол центъра на компанията – 0 700 11 111, както и в сайта на дружеството.

Related Articles

Пет музея във Варна вече са достъпни за хората с увреждания

Пет отдела на Регионалния исторически музей във Варна - Етнографският музей, Природонаучният музей, музей „Нова история на Варна“, Музеят на Възраждането и Аладжа манастир,...

Котел: 15-метров портрет на Георги Раковски изрисуваха Nasimo и Sve

15 метров стенопис с лика на Георги Раковски изработиха в Котел стрийт артистите Станислав Трифонов-Nasimo и Светлозар Янков-Sve, съобщиха от общината. Най-големият живописен портрет...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ