9 C
Пловдив
събота, април 20, 2024

Форум за планиране на инвестициите във ВиК отрасъла

Заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Деляна Иванова ще открие форум на тема „Подпомагане на регионалното инвестиционно планиране на отрасъл ВиК – етап 2“.

Форумът е  по проект, финансиран от Оперативна програма „Околна среда 2014-2020 г.“ и ще се проведе на 28-ми април, четвъртък, от 10:00 часа в хотел „Грами“, зала „София“, бул. „Александър Малинов“ 79 Г.

По време на събитието ще бъдат представени постигнатите резултати по проекта и изпълнението на дейностите за регионални прединвестиционни проучвания за водоснабдяване и канализация за областите Велико Търново, Габрово, Плевен, Софийска област, Търговище и Хасково.

Ще бъде представено и изпълнението на дейностите по договорите за надграждане на капацитета на заинтересованите страни в отрасъл ВиК, обмяна на опит и добри практики.

Related Articles

НКЖИ и БДЖ прехвърлят имоти в полза на община Пловдив

Кметът на Пловдив Костадин Димитров подписа споразумението с НКЖИ за прехвърляне на имоти от държавната компания в полза на община Пловдив. Допълнителното споразумение е гласувано...

Обсъждат концепцията за подобряване на транспортната свързаност в Софийска област

На 22 април в 3 общини на Софийска област ще се проведат срещи за подобряването на транспортната свързаност в региона. Обществените обсъждания на концепцията...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ