17 C
Пловдив
петък, май 3, 2024

Фестивал на културното наследство организират във Враца

Фестивалът “Врата към Враца” ще се проведе от 14 до 16 октомври, информират от администрацията в града. Той поставя фокус върху културното наследство на Враца и Балканите като цяло, както и възможностите за неговата реставрация, консервация и социализация. Програмата включва множество събития – изложби, работилници, представяния, и инсталации за всяка възраст. Те ще представят нашето споделено минало с поглед към бъдещето.

В рамките на три дни в първото издание на феста участници и гости ще имат възможност да се впуснете в десетки приключения около знаковата ул. “Търговска” в центъра на града.

Провеждането на фестивала е с финансова помощ от Сдружение „Обществен дарителски фонд за Враца“ и фондация „Америка за България“, с подкрепата на Община Враца и партньори от САБ и НИНКН.

Вижте програмата в събитието тук.

Related Articles

Община Габрово с кампания „Да превърнем сивото в зелено“

Стартира кампанията на Община Габрово „Да превърнем сивото в зелено” за 2024 г., която се осъществява чрез публично-частни партньорства с гражданите. Чрез инициативата се...

Парк „Развигор“ с декоративни арт пластики откриха в Севлиево

Севлиево има своя нов зелен оазис - парк "Развигор". Намира се между сградата на читалище „Развитие-1870” и хотел „Севлиево Плаза”. Паркът е съвместен проект...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ