27 C
Пловдив
вторник, април 16, 2024

Учебно: Евакуират данъчните, НАП Пловдив спира временно работа с клиенти

Временно спира работата с клиенти в сградите на ТД на НАП Пловдив, информираха от Агенцията. От 12.30 часа в рамките на около час там ще се проведе учебна евакуация по пожарна безопасност.

Поради провеждания ежегоден планов инструктаж и обучение по пожарна безопасност, работата с клиенти ще бъде прекъсната в сградите на ул. „Скопие“ № 106, блок 1 и 2, ул. „Чернишевски“ № 3 и ул. „Радецки“ № 18 А.

Основната цел на инструктажа по пожарна безопасност е служителите да бъдат обучени за бърза и организирана реакция в случай на инцидент на работното място.

Поради намаленото работно време, от ТД на НАП Пловдив приканват своите клиенти да използват предлаганите от Агенцията електронни услуги.

 

Related Articles

Лифт до крепостта „Патмос“ става обект от първостепенно значение за Ардино

Общинските съветници в Ардино гласуваха предложението на кмета инж. Изет Шабан кабинковият лифт от с. Стар Читак до крепостта "Патмос" да бъде обявен за...

След решение на съда: “Куршум джамия” остава собственост на Карлово

“Куршум джамия” остава собственост на Карлово, потвърди Върховният касационен съд, като не допусна до касационно обжалване и остави в сила решение на Пловдивския апелативен...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ