12 C
Пловдив
четвъртък, април 18, 2024

Уебинар: „Петата Фасада – Иновативни решения с покриви Tondach“

Често покривът е наричан „Петата фасада на сградата“. Като най-видимата част от сградата и най-благодатната за развихрянето на въображение, креативност и творческо вдъхновение покривът от векове примамва със своята гъвкавост за разгръщане на най-смелите архитектурни идеи. Унесени в все по-нови и атрактивни тенденции обаче, като че ли забравихме основната функция на покрива – да пази своите обитатели и да съхранява изграденото с труд и отдаденост.

  • Как да намерим баланса и все пак да останем неподвластни на техническите ограничения?
  • Как да запазим уникалните си идеи неповлияни от физическите дадености?
  • Как да създадем съвременен и модерен покрив с материали, доказали устойчивостта си от хиляди години?

Винербергер има отговор на тези въпроси и може да предложи решението, което търсите!

Включете се в уебинара на тема: Петата Фасада – Иновативни решения с покриви Tondach“  на 14.04.2021, от 16:00 ч. Лектор: арх. Александър Петличков. Разберете, колко гъвкави могат да бъдат решенията за покриви Tondach.

В рамките на час ще представим най-модерните и технологични решения за скатни покриви с модерен модел керемиди, приложими дори при пълзящ покрив (преминаване на керемиди по фасадата), както и някои специфични детайли и проблеми при проектирането на скатни покриви за еднофамилни и многофамилни сгради.

Related Articles

Варна: Предстои ремонт на Комплекса за социални услуги за възрастни

Предстои основен ремонт на Комплекса за социални услуги за възрастни хора „Гергана“ във Варна, информират от администрацията. Проектът ще се финансира с европейски средства...

Нова детска градина в кв. „Малинова долина“ в София отвори врати

Започнаха заниманията на децата в четири групи в новата детска градина в кв. "Малинова долина" в София. Тя е реализирана върху общински имот с...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ