13 C
Пловдив
вторник, март 19, 2024

Трявна кандидатства с 2 проекта за ремонт на ключови улици

Община Трявна има готовност да кандидатства за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ за извършване на ремонт на планирани улици, с което ще продължи да подобрява уличната инфраструктура в града. Проектното предложение, с предмет “Реконструкции на улици в град Трявна”, е изготвено за ул. “Захари Петров” и ул. “Цаньо Шишков” и ще бъде подадено в началото на новата година.

Ремонтът на тези две улици е належащ, поради изключително лошото им състояние, има доста компрометирани участъци по тяхната дължина и подобен ремонт не бива да бъде отлаган.” коментира кметът Силвия Кръстева.

Кандидатстването е по мярка 7.2. “Подкрепа за инвестиции в създаването, подобряването или разширяването на всички видове малка по мащаби инфраструктура” от Стратегия за водено от общностите местно развитие на МИГ “Дряново – Трявна – в сърцето на Балкана”.

 

Related Articles

За първи път: Парк патрул ще контролира платеното паркиране в София

Първият автомобил за паркинг контрол в София вече е факт, съобщиха от Центъра за градска мобилност (ЦГМ). Чрез новата дигитализирана система ще може да...

Започва авариен ремонт на пречиствателна станция Ясна поляна

Започва аварийната реконструкция на пречиствателната станция „Ясна поляна“, информираха от Областната управа в Бургас. В края на миналата седмица са подписани договорите с фирмата...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ