15 C
Пловдив
четвъртък, април 18, 2024

Строят нов филиал за Спешна медицинска помощ в Нова Загора

Напредва строителството на нов филиал за Спешна медицинска помощ в Нова Загора. Планирано е новата сграда да е с площ 140 кв. м, в която да са обособени лекарски кабинети и манипулационна. Ще има зона за посетители и зона за персонал.

Предвидени са още паркинг зона и покрита платформа за линейки, прилежащи към терена. Новият център се изгражда по Проект на Министерство на здравеопазването за подкрепа на Спешната помощ по ОП „Региони в растеж“ 2014-2020 г.

Междувременно в Нова Загора продължават и планираните текущи ремонтни дейности, сред които е и асфалтиране на ул. „Кузман Стойков”. Извършва се и подмяна на водопроводи в ремонтираните участъци, поставят се също нови павета и бордюри на тротоарите.

Related Articles

В Бургас изкачват 14-етажна сграда за Деня без асансьори

С изкачване на 14-етажна сграда в Бургас ще бъде отбелязан Денят без асансьори. Това ще се случи на 14 април в хотел "Парк". Общо...

НАП напомня: Българите с имоти в чужбина да ги декларират до 30 април

Националната агенция за приходите напомня на българските граждани, които притежават имоти в чужбина, че са задължени да ги декларират в годишната данъчна декларация за...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ