21 C
Пловдив
четвъртък, март 28, 2024

Строителни дейности променят пътното движение при входа на Бургас 

Заради изграждане на мостово съоръжение, до 24-ти септември, движението по Подбалканския път I-6 при входа на Бургас ще се осъществява двупосочно в платното за Бургас, съобщиха от АПИ. Обектът е част от строителството на северния обходен път на Бургас.

Необходимо е шофьорите да карат с повишено внимание и съобразена скорост и да спазват стриктно поставената пътна сигнализация. За улеснение на трафика са обособени обходни маршрути. Пътуващите за курортите на юг от Бургас могат да използват алтернативния маршрут: п.в. „Българово“ – Камено – Братово – кв. „Горно Езерово“ – път II-99 Бургас-Созопол.

За шофьорите, които ще пътуват на север от Бургас, алтернативният маршрут е по път Миролюбово – Каблешково и след това по първокласния път Бургас-Варна.

Пътуващите от и за Бургас могат да използват отсечката Бургас – кв. „Долно Езерово“ – „Лукойл“ – АМ „Тракия“ и обратно.

Related Articles

Пловдив е лидер по брой търговски паркове

11 нови Retail зони са открити в България през 2023 г. Търговските паркове продължават динамичното си развитие. Статистиката сочи, че през 2023 г. са открити...

Приключи ремонтът на Двореца на културата в Перник

Приключиха строително-ремонтните дейности по обновяването на емблематичния за Перник Дворец на културата. В реконструкцията на сградата са вложени над 4,5 млн. лв., като финансирането...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ