12 C
Пловдив
вторник, април 23, 2024

Система срещу подкупи внедри „Информационно обслужване“

Държавната компания „Информационно обслужване“ внедри система за управление за борба с подкупването, съобщиха от структурата. Тя отговаря на международния стандарт ISO 37001:2016.

Сертификатът е връчен на изпълнителния директор Ивайло Филипов от управителя на сертифициращия орган „Глобъл Серт“ ЕООД.

Информационно обслужване“ e една от първите компании и организации у нас, която успява да отговори на изискванията на стандарта, информират от компанията.

Системата за управление за борба с подкупването съдържа мерки, предназначени за откриване и оценяване на риска от подкупване, както и за предотвратяване, разкриване и вземане на мерки по отношение на подкупването. Тя е напълно интегрирана с останалите системи за управление в „Информационно обслужване“.

Компанията е сертифицирана също по международните стандарти за управление на качеството, за управление на сигурността на информацията, за управление на предоставяните ИТ услуги и като доставчик на квалифицирани удостоверителни услуги – за електронни подписи, електронни печати и квалифицирани електронни времеви печати.

Снимка „Информацонно обслужване“

Related Articles

Първата градска градина в България, създадена 1878 г. в Пловдив, грейва след основен ремонт

От 19 до 21 април ще бъдат празниците за официалното откриване на обновения парк Церемонията по откриването на обновения парк в Пловдив, който е Първата...

Фестивалът LUNAR преобразява най-красивите сгради, паркове и площади в София

В ход е подготовката на третото издание на форума В четири поредни вечери, между 9 и 12 май, артисти от цял свят ще разкажат истории,...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ