15 C
Пловдив
четвъртък, април 25, 2024

Ритуален дом за 600 гости строят в Тервел

Ритуален дом за до 600 гости започва да строи община Тервел. Домът за сватбени тържества ще бъде в село Зърнево. Кметската управа вече обяви поръчка за проектирането и строителството на сградата.

Една от фасадите на ритуалния дом трябва изцяло да е остъклена, прозорци и врати да се отварят с плъзгане, така че да се осигурява естествена вентилация и пространството за тържествата. Проектантите трябва да предвидят в центъра на залата подиум за младоженците, дансинг от около 150 квадратни метра, а подовата настилка да е тактилна.

В ритуалния дом ще има още съблекалня и гримьорна за десетина души. В дворното пространство трябва да е предвидена барбекю зона, а целият обект е задължително да е проектиран с достъпна архитектурна среда.

Оферти за кандидатстване по поръчката се приемат до 30 март.

 

 

Related Articles

Ограничават движението в тръбата за Бургас на тунел „Траянови врата“

Ще се почистват стените и пътната настилка в съоръжението От 20:00 часа във вторник /23 април/ до 6:00 ч. в сряда /24 април/ ще се...

Готови са проектните задания за ремонт на два горнооряховски парка

След получени предложения от граждани вече са готови заданията за проектиране, във връзка с предстоящия ремонт на парковете „Христо Ботев“ и „Николай Панайотов“ в...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ