16 C
Пловдив
четвъртък, март 28, 2024

Ремонт затваря движението от бул. „Ботевградско шосе“ към Околовръстен път

Създава се организация на движението по пътните връзки в столичния район Подуяне на Околовръстен път заради предстоящ ремонт, съобщиха от Столичната община.

До 04.10.2021 г. е забранено влизането на пътни превозни средства по североизточните пътни връзки от бул. „Ботевградско шосе“ към Околовръстен път в посока Калотина и от Околовръстен път към бул. „Ботевградско шосе“ в посока София. Организацията се въвежда заради ремонт на Околовръстния път.

За същия период от време се променя маршрутът на автобусна линия № 14 само в посока автостанция „Изток“, както следва: от гара Искър по маршрута до пътен възел бул. „Ботевградско шосе – Околовръстен път, след югоизточната пътна връзка направо по Околовръстен път, обръщане посоката на движение преди пътен възел Софийски Околовръстен път – ул. „Челопешко шосе“. Движението продължава по Околовръстен път в посока бул. „Ботевградско шосе“, надясно по бул. „Ботевградско шосе“ и по маршрута.

Related Articles

Стартира информационен сайт за въвеждане на еврото у нас

Министерството на финансите стартира информационен сайт, посветен на въвеждането на еврото в България. Целта на електронната страница е да бъде полезен и сигурен източник...

Столична община събира проекти за изпълнение на Плана за интегрирано развитие

Столична община, в качеството си на териториален орган по подбор на проектни идеи по Приоритет 1 „Интегрирано градско развитие“ на Програма “Развитие на регионите”...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ