Продължават ремонтите на обекти и пътна инфраструктура в Сливен

0
97

Продължават текущите ремонтни дейности по обекти и част от пътната инфраструктура в община Сливен, заяви кметът Стефан Радев. Работи се по първия етап на преасфалтирането на бул. „Стефан Стамболов“. Градоначалникът информира, че следващата седмица ще се вземе решение дали има възможност и вторият етап да се изпълни още тази година.

Продължават и дейностите по благоустрояването на междублоковите пространства в кварталите „Сини камъни“, „Българка“ и „Дружба“.

Ще използваме тези проекти като модел за продължаване на дейностите по кварталите – облагородяване и подновяване на вече съществуващото“, допълни Стефан Радев. Във връзка с проектите, които се изпълняват в момента той припомни и изграждането на двата социални центъра до Дом за стари хора в Сливен. Единият център ще бъде за грижа за лица с психични разстройства, а другият – за грижа на лица с умствена изостаналост.

Кметът информира още, че паралелно с посочените дейности, поетапно се ремонтира и уличната мрежа в по-малките населени места. Приключихме със селата в планинската част на общината. Ремонтните дейности с тежка техника продължават в южната част“, уточни сливенският градоначалник.