15 C
Пловдив
петък, март 29, 2024

Представят новостите от света на къмпинг туризма

Премиери на нови модели ваканционни превозни средства, туристически автомобили, мотоциклети, палатки, къмпинг оборудване и аксесоари очакват посетителите на най-голямото събитие за годината в сферата на къмпинга, караванинга и аутдора в България.

Къмпинг и караванинг експо 2021 ще се проведе от 14 до 16 май. Тазгодишното пролетно издание за първи път ще бъде с продължителност от три дни и ще се проведе на рекордно голяма площ – 4000 кв. м. на паркинга на магазин Метро, София 1. В него участие ще вземат над 40 изложители от България и Турция, които ще представят на живо последните тенденции в бранша и ще осигурят за посетителите на място много атрактивни оферти и отстъпки за повечето от представените на изложението експонати и продукти.

Организаторите на Къмпинг и караванинг експо 2021 са подготвили много изненади за посетителите. Гостите на изложението ще могат да вземат участие в томбола с голяма награда – безплатен уикенд с кемпер в желана от тях дестинация. Необходимо е само всеки посетител на събитието да попълни и пусне талон за участие в томболата. Тегленето на печелившите ще се проведе в края на изложението Къмпинг и караванинг експо в неделя, 16 май.

Къмпинг и караванинг експо 2021 „отваря врати“ за най-новото от света на къмпинг туризма абсолютно безплатно за българската публика. Посетителите на изложението ще имат уникалната възможност да видят много премиери за нашия пазар представени от болшинството партньори, сред които Camperissimo, Volkswagen лекотоварни автомобили, кемпер център – Hymer Bulgaria и други.

На щанда на организаторите на Къмпинг и Караванинг Експо гостите ще могат да получат безплатно копие от новото издание на Къмпинг пътеводител на България. Той съдържа информация за 34 подбрани къмпинга, разделени в 7 маршрута и над 120 туристически атракции. В Къмпинг пътеводителя на България могат да бъдат намерени талоните за участие в игра с над 16 награди, сред които още един безплатен уикенд с кемпер. Наградите се теглят 5 пъти в годината.

Related Articles

Столична община събира проекти за изпълнение на Плана за интегрирано развитие

Столична община, в качеството си на териториален орган по подбор на проектни идеи по Приоритет 1 „Интегрирано градско развитие“ на Програма “Развитие на регионите”...

Информационни дни по поканите за достъпна архитектурна среда на АХУ

Агенцията за хората с увреждания (АХУ) организира информационни събития за кандидатите по програмите за изграждане на достъпна среда, осигуряване на средства за заетост, рехабилитация...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ