13 C
Пловдив
четвъртък, април 18, 2024

Предизвикателствата пред бизнеса и възможностите за промяна на населените места дискутират на форум

Конференция „Бизнесът и регионите: Трансформацията“ ще се проведе днес в София. Акцент във форума ще е влиянието на компаниите върху устойчивото развитие на регионите в България и възможностите на местните власти да привличат инвеститори. Във фокуса на дискусиите е Зелената сделка на ЕС предизвикателства пред бизнеса и възможности за промяна на населените места. Вицепремиерът по европейските въпроси Атанас Пеканов (дистанционно) и министърът на икономиката Даниела Везиева ще открият официално събитието, от 14:30 часа. То ще се проведе хибридно – в столичния „Гранд хотел Милениум“ и онлайн.

Бизнес форумът е с два основни панела: „Бизнес модели на устойчива трансформация“ и „Регионални модели на устойчива трансформация“.

Участници и панелисти са висши мениджъри на структуроопределящи за българската икономика компании и финансови институции, и представители на местните власти.

 

 

Related Articles

Първата фотоволтаична система върху общинска сграда изградиха във Враца

Със собствени бюджетни средства Община Враца изгради първата си фотоволтаична система за собствено потребление върху общински обект, съобщиха от местната управа. Централата е разположена...

В Бургас изкачват 14-етажна сграда за Деня без асансьори

С изкачване на 14-етажна сграда в Бургас ще бъде отбелязан Денят без асансьори. Това ще се случи на 14 април в хотел "Парк". Общо...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ