26 C
Пловдив
събота, юни 15, 2024

Подарък за всеки пазаруващ във Виена – ваучер за кафене или ресторант

Виена черпи предколедно жителите и гостите на града. „Почерпките“ ще бъдат под формата на ваучери за посещение в ресторанти и кафенета. Общината заедно с Виенската стопанска камара стартират кампания за подкрепа на местния бизнес. Те призовават обществеността да пазарува във Виена, за да получи ваучери за посещение в ресторанти и кафенета.

Специалната „коледна почерпка“ е за всеки, който купи нещо от виенските магазини на 18 и 19 декември.

На всеки, пазарувал през този уикенд във Виена, ще бъде даден ваучер на стойност най-малко 50 процента от сумата по касовата бележка, но максимум 100 евро на човек“, уточняват организаторите на кампанията.

Тази година, дори в навечерието на Коледа, магазини те на дребно и заведения за хранене в цяла Виена са с драстично паднали обороти заради пандемията.

Инициативата е знак на признателност към търговците, ресторантьорския бизнес и всички, които досега отлагаха коледното пазаруване. В рамките на кампанията е планирано да бъдат раздадени ваучери на обща стойност четири милиона евро.

По този начин градската управа на австрийската столица иска да благодари на виенчани, които изтърпяха още един локдаун заради Ковид 19 .

Related Articles

Осигуриха средства за ремонт на паметника на Христо Ботев във Враца

Служебният кабинет осигури необходимите 780 000 лева за основен ремонт на паметника на Христо Ботев във Враца. Правителственото решене е във връзка с писмо...

Нощ на индустрията в Стара Загора среща работодатели и младежи

Нощ на индустрията предстои в Стара Загора. Първото по рода си събитие цели да осигури директна връзка между работодателите и всички желаещи да се...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ