7 C
Пловдив
понеделник, март 4, 2024

Отварят офертите на кандидатите за довършване на „Колежа“ в Пловдив

За днес от 14,00 часа е насрочено отварянето на офертите на кандидатите по обществената поръчка за довършване на стадион „Христо Ботев“ в Пловдив.

Победителят трябва да изпълни поръчката в срок от 2 години (730 дни), като прогнозната стойност е 44 348 399,28 лв без ДДС.

Държавата отпусна финансиране от едва 25 млн. лева с ДДС и за момента няма яснота от къде ще дойде останалата сума за довършването на съоръжението, известно още като „Колежа“.

Едно от най-важните условия, на които победителят в надпреварата за довършването на стадиона трябва да отговаря, е да има реализиран общ оборот от минимум 40 милиона лева за последните три приключили финансови години.

След избора на изпълнител, остава правото някой от останалите кандидати за обществената поръчка да обжалва в законово регламентирания срок.

Related Articles

Обсъждат Доклада за ОВОС на модернизацията на жп линия Радомир – Гюешево

На 28.03.2024 г. 11:00 часа в Заседателната зала на община Кюстендил ще се проведе обществено обсъждане на доклада за оценка на въздействието върху околната...

Летище Русе с удостоверение за експлоатационна годност

В следващите 12 месеца предстои изработването на Генерален план на дружеството Главна дирекция „Гражданска въздухоплавателна администрация“ (ГД ГВА) издаде на „Еърпорт Русе“ удостоверение за експлоатационна...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ