22 C
Пловдив
вторник, април 16, 2024

Отварят офертите на кандидатите за довършване на „Колежа“ в Пловдив

За днес от 14,00 часа е насрочено отварянето на офертите на кандидатите по обществената поръчка за довършване на стадион „Христо Ботев“ в Пловдив.

Победителят трябва да изпълни поръчката в срок от 2 години (730 дни), като прогнозната стойност е 44 348 399,28 лв без ДДС.

Държавата отпусна финансиране от едва 25 млн. лева с ДДС и за момента няма яснота от къде ще дойде останалата сума за довършването на съоръжението, известно още като „Колежа“.

Едно от най-важните условия, на които победителят в надпреварата за довършването на стадиона трябва да отговаря, е да има реализиран общ оборот от минимум 40 милиона лева за последните три приключили финансови години.

След избора на изпълнител, остава правото някой от останалите кандидати за обществената поръчка да обжалва в законово регламентирания срок.

Related Articles

Община Видин става част от Националната камара на минералните води

Членството на Община Видин в Националната камара на минералните води в Република България гласуваха единодушно общинските съветници на редовна сесия на местния парламент. Кметът Цветан...

Международен студентски конкурс „Нов живот за летището в Балчик“

Архитектурният факултет на ВСУ„Черноризец Храбър“ и Факултета по урбанизъм на Университета по архитектура и градоустройство „Йон Минку“ в Букурещ, организират международен студентски конкурс за...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ