15 C
Пловдив
четвъртък, март 28, 2024

Осмият магазин от веригата „PRAKTIS“ отвори врати в Пловдив

Най-новият строителен хипермаркет от веригата „PRAKTIS“ отвори врати за своите клиенти в Пловдив. Лентата на осмия магазин на известната марка прерязаха кметът на града Здравко Димитров и собственикът Любен Милчев.

Нашата мисия е да бъдем в услуга на клиента. Благодаря на местната администрация, която ни помогна да сътворим този чудесен магазин. Благодаря и на всички, които участваха в процеса на строителството и успяха бързо и качествено да си свършат работата, каза Милчев.

Вярвам, че магазин „PRAKTIS“ в Пловдив съвсем скоро ще стане номер 1 и ще изпревари по брой клиенти останалите градове, каза кметът Здравко Димитров, който поздрави собственика за добрата инвестиция и пожела успех на всички служители.

Търговският комплекс в Пловдив на бул. „България“ 310 е с площ от 7000 кв.м. Предлага над 50 000 артикула за строителство, довършителни работи, железария, инструменти, декорация, двор и градина, селскостопански стоки на утвърдени световни и български производители и брандове. Магазинът разполага с кафе-ресторант, сервизен център, куриерска фирма, център за предоставяне на монтажни услуги и паркинг.

Какво още може да намерите в „PRAKTIS“, очаквайте скоро!

 

 

Related Articles

Изграждат Международно училище за кулинарни изкуства и традиционни занаяти в с. Голяма Желязна

В троянското село Голяма Желязна започна строителството на Международно училище за кулинарни изкуства и традиционни занаяти. Инициативата “Шарена Задруга” беше обявена още преди година...

Над 180 фирми от Европа и Азия ще участват в Архитектурно-строителна седмица 2024

След броени дни- на 3 април се открива мащабното за строителния сектор изложение Архитектурно-строителна седмица. До 6 април в залите на Интер Експо Център...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ