12 C
Пловдив
събота, май 18, 2024

Онлайн платформа помага при спорове на етажната собственост

Тя осигурява бърза и лесна връзка между домоуправител, живущи и фирмата за поддръжка

Дигитална платформа помага за управлението на жилищни и бизнес сгради. Тя осигурява бърза и лесна връзка между домоуправителите, живущите и фирмите за поддръжка.

Платформата е иновативна не само за България, но и в световен мащаб, твърдят създателите ѝ Александър Парашкевов и Константин Иванов в предаването „Социална мрежа” по Нова тв.

Според тях продуктът им помага за разрешаването на междусъседски спорове и поддържане на добрите взаимоотношения. Там може да се провеждат дори гласувания за взимане на важни за етажната собственост решения. Има и голяма секция „Дискусии”, в която всеки един собственик или наемател може да сподели мнението си по даден въпрос.

За да се използва платформата, домоуправителят трябва просто да регистрира сградата, след което да изпрати покани за присъединяване на всички живущи в нея.

Related Articles

Резултати от конкурса за концепция за оформление на зала 1 в Дома на архитекта в София

Журито не присъди първо място, а излъчи две втори и една трета награда Ясно е класирането в конкурса за концепция за художествено-пространствено оформление на зала...

Започва ремонт на един от натоварените пътни участъци в Ямболско

Аварийно- възстановителен ремонт започва на един от натоварените пътни участъци в Ямболско. До средата на юни ще бъдат извършени кърпежи по пътя между селата...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ