15 C
Пловдив
петък, март 29, 2024

Онлайн изложение показва постижения в интериорния дизайн

Първото по рода си в България изложение в онлайн среда „Експо в телефона: Интериорен дизайн“ ще се състои от 25 септември до 3 октомври 2021 г.

То ще представи онлайн изложители, работещи на българския пазар, групирани по браншове и теми, свързани с всекидневието на потребителите. Сесиите се реализират на мобилната платформа Star phone – мобилна апликация, която е налична в двете платформи – App Store и Google Play. Може да се инсталира на всеки телефон с операционната система на iPhone или Google безплатно.

По този начин изложители представят своите продукти и услуги пред над 40 хиляди потребители от цялата страна по достъпен начин.

Продължителността на изложението за всеки участник е 9 календарни дни. Платформата ще е активна 24 часа в денонощието, което осигурява непрекъснат достъп както за изложителите, така и за потребителите.

Пилотното изложение се реализира съвместно от Асоциация на интериорните дизайнери в България (АИДБ) и Смарт Фон България и в партньорството с Българската търговско-промишлена палата.

Related Articles

Балчик събира архитекти от 5 държави

Първият семинар от Международната програма за разширяване на образователния обмен в опазването на недвижимото културно наследство среща архитекти от Франция и 4 черноморски страни...

Ускоряват строителството на Околовръстния път на Пловдив

Напредва логистичната работа по изграждането на Околовръстния път на Пловдив – проект, по който има голямо изоставане според зам.-министъра на регионалното развитие Николай Найденов. Проектът...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ