18 C
Пловдив
четвъртък, март 28, 2024

Обновяват всички детски градини в община Павел баня

До края на мандата ще бъдат обновени всичките 10 градини, които се намират на територията на община Павел Баня. Това обеща на среща с директорите на детските заведения кметът Иса Бесоолу.

Така, както ремонтирахме сградата и подновихме морално остарялото оборудване и детското обзавеждане в градините в Павел баня и село Александрово, така ще се погрижим и за останалите детски градини в общината, уточни той. По думите му кметската администрация ще се справи и с това предизвикателство, тъй като за децата всичко трябва да се върши по най-добрия и красив начин. 

Припомняме, че преди два месеца по „Красива България“ бе извършен  ремонт на детската градина в село Долно Сахране. Там бяха внедрени мерки за енергийна ефективност. Подменени бяха покривната конструкция и дограмата.

Кметът на Павел баня проведе работна среща с директорите, по време на която бяха дискутирани предложенията им за Бюджет 2022.

 

Related Articles

Балчик събира архитекти от 5 държави

Първият семинар от Международната програма за разширяване на образователния обмен в опазването на недвижимото културно наследство среща архитекти от Франция и 4 черноморски страни...

5 млн. лева от ЕС за укрепване на три свлачища във Велико Търново

Община Велико Търново очаква близо 5 милиона лева европейско финансиране за укрепване на три свлачища, които засягат жилищни и промишлени територии и пътища. Проектът е...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ