15 C
Пловдив
четвъртък, април 25, 2024

На 15 юли: Откриват обновената площадка за баскетбол и минифутбол в Ямбол

Обновената площадката за баскетбол и минифутбол в близост до блок 86 в комплекс „Граф Игнатиев“ в Ямбол ще бъде бъде открита на 15 юли (четвъртък) с турнир по стрийтбол, организиран от общината, Общинския съвет по наркотични вещества и Превантивно-информационния център за борба с наркоманиите. Записването за турнира ще започне на място в 18:00 часа, а откриването ще се състои половин час по-късно.

Площадката отново е готова за игра на баскетбол и футбол, благодарение на общите усилия на бизнеса и община Ямбол. Положената спортна настилка е с дебелина 13 милиметра. Произведена е от швейцарска фирма и е дарена от „Хидравлични елементи и системи“ АД.

За подобряването на условията помогнаха и служители на община Ямбол, които подмениха оградите и осветлението на съоръжението. На игрището предстои да бъдат монтирани баскетболните кошове, вратите за минифутбол и трибуните, за да могат децата могат да я използват пълноценно.

Припомняме, че това е втората спортна площадка в Ямбол, която се изгражда с подкрепата на ямболски фирми.

Related Articles

Още една стъпка към изграждането на ново училище в Бургас

Общинските съветници в Бургас направиха още една стъпка към изграждането на ново училище в града. То ще бъде в квартал “Крайморие” и ще е...

Фестивалът LUNAR преобразява най-красивите сгради, паркове и площади в София

В ход е подготовката на третото издание на форума В четири поредни вечери, между 9 и 12 май, артисти от цял свят ще разкажат истории,...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ