19 C
Пловдив
сряда, април 24, 2024

Министърът на регионалното развитие Гроздан Караджов очаква граждани на първа среща

Новият вицепремиер и министър на регионалното развитие и благоустройството Гроздан Караджов, пръв от новия кабинет, обяви приемен ден за среща с гражданите.

Като вицепремиер и министър на регионалното развитие и благоустройството всяка седмица ще имам приемен ден, в който граждани ще могат да ми задават въпроси и да обсъждат проблеми от компетентността на министерството“, написа Караджов в профила си в социалните мрежи. Продължителността на срещите ще бъде до 30 минути, уточни той.

Първата лична среща с граждани ще е още тази седмица, на 18 декември /събота/ от 9:00 до 13 часа.

Срещите ще се провеждат в сградата на МРРБ – гр. София, ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ № 17-19, при спазване на всички противоепидемични мерки.

Всеки гражданин, желаещ да лично да обсъди проблеми, свързани с ресора на регионалното министерство, може да запази час на телефон 02/ 9405430 или на имейл: press@mrrb.government.bg.

Related Articles

Завърши строителството на новия мост на пътя Царево – Ахтопол

Завърши строителството на новия мост на пътя Царево – Ахтопол. Участъкът на моста над река Изгревско дере на път III-9901 Царево – Ахтопол –...

Благоустрояват междублокови пространства в Бургас

Започнаха дейности за благоустрояване на пространствата около блокове 107, 108, 109 и 112 в к-с „Меден рудник“ в Бургас. Те са част от общинската...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ