16 C
Пловдив
четвъртък, април 25, 2024

Класация: Сан Франциско е най-добрият град за живеене в света

Най-добрият град за живеене за 2021-а година е Сан Франциско. Изданието Time Out обяви традиционната си класация за най-добрите градове в света. Тя е изготвена на база ежегодните проучвания сред близо 30 000 жители на градовете по целия свят.

Тази година съдиите в Time Out Index са взели предвид и няколко допълнителни фактора. Те включват обществени проекти, достъп до зелени площи и устойчивост.

Търсехме градовете, които мислеха не само за тук и сега, но и за бъдещето. Тези, които правят живота по-добър както за нас, така и за нашите внуци “, казват от екипа на провелите допитването за класацията.

Припомняме, че през 2017-а в друга класация отново Сан Франциско оглави листата на градовете с най-здравословен начин на живот в САЩ. Градът бе класиран под номер едно в категорията храна и трети по зелени площи, велоалеи, пешеходни пътеки и паркове.

 

Related Articles

МРРБ попълва състава на Съвета за развитие на Югозападен регион за планиране

Министерството на регионалното развитие и благоустройството стартира процедура за избор на представители на икономическия сектор и юридически лица с нестопанска цел (ЮЛНЦ) за общественополезна...

Участници от 8 държави на изложение „ТФ 2024 – Млад предприемач“ в Пловдив

27-ото издание на Международното изложение „ТФ 2024 – Млад предприемач“ ще се проведе в Пловдивския панаир на 25 и 26 април 2024 г. Организатори...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ